Kayserililer, Büyüksehrin Gençlik Kosusu'nda Bulusuyor

Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi’nde 3 kilometrelik parkurda gerçeklesecek 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Kosusu’nda Kayserilileri bir araya getirecek.

Kayserililer, Büyüksehrin Gençlik Kosusu'nda Bulusuyor
Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, ‘2024 Yili Avrupa Spor Sehri’ ünvanini alan Kayseri’yi, sporun merkezi haline getirecek prestijli projeleri hayata geçirmeye devam ediyor. Büyüksehir Belediyesi Spor A.S., Baskan Büyükkiliç’in talimatlari ile 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’nin Kayseri’de cosku dolu geçmesi kapsaminda, yeni bir etkinlige imza atacak.

Büyüksehir, 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami’na özel 16 yas ve üzeri katilimcilar ile düzenlenecek olan 19 Mayis Atatürk’ü Anma, Gençlik ve Spor Bayrami Kosusu’nda Kayserilileri bulusturacak.

Etkinlik çerçevesinde, Recep Tayyip Erdogan Millet Bahçesi Küçük Etkinlik Alani’nda 19 Mayis’ta Gögüs Numarasi Dagitim Saati 09.30-11.30, isinma hareketleri saati 11.30, baslangiç saati 12.00, hediye çekilisi saati 13.00 olarak belirlendi.

3 kilometrelik parkurda gerçeklesecek kosu sonrasi yapilacak olan çekilisten yalnizca etkinlik alaninda bulunan sporculara hediyeler verilecek. Alanda hazir bulunmayan sporcular hediyelerden yararlanamayacak. Ayrica, Esenyurt Kapi’dan araç girisi sporculara açik olacak. Vatandaslar, kayit için, www.sporaskayseri.com.tr adresini ziyaret edebilecek.
Kaynak: İHA