Esnaf Odalarindan Özdogan'a Hayirli Olsun Ziyareti

Kayseri Kredi Kefalet Kooperatifi Baskani Mustafa Alan ve Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalarinin Baskanlari Hacilar Belediye Baskani Bilal Özdogan’i ziyaret etti.

Esnaf Odalarindan Özdogan'a Hayirli Olsun Ziyareti
Hacilar belediye baskanina tebrik ziyaretleri devam ediyor. Esnaf oda temsilcileri de Baskan Özdogan’i makaminda ziyaret ederek yeni dönem için basari dilediler. Ziyarete Esnaf Kefalet Kooperatifi 19. Bölge Birligi Baskani Mustafa Alan, Berberler ve Kuaförler Odasi Baskani Rifat Alparslan, Halicilar Odasi Baskani Ercan Efilti, Kasaplar Odasi Baskani Mustafa Bayirbasi, Hacilar Esnaf Sanatkarlar Odasi Baskani Mahmut Günek ile Saatçiler ve Anahtarcilar Odasi, Mobilyacilar Odasi, Söförler Otomobilciler Odasi’nin temsilcileri ile Yeni Köy Mahallesi Muhtari Ali Alan katildi.

Oda baskanlarinin Baskan Özdogan’a yeni dönemde basarilar diledigi ziyarette konusan Kayseri Kredi Kefalet Kooperatifi Baskani Mustafa Alan, Baskan Özdogan’in çalismalarini yakindan takip ettiklerini belirterek Hacilar ilçesinin her geçen gün degistigini ve gelistigini belirtti.

Alan, Hacilar Esnaf ve Sanatkarlar Odasi’nin da ilçe vatandasina daha iyi hizmet etme noktasinda gayretle çalistiklarini söyledi.



Kayseri Esnaf ve Sanatkârlar Odalari baskanlarinin yaptigi ziyaretten mutluluk duydugunu dile getiren ve esnaflarin hayatin her alaninda olduklarini belirten Baskan Özdogan ise; “Esnaflarin yasanan sikintilara ragmen gayretle çalistiklarini biliyoruz. Bizler de belediye olarak her zaman esnafimizin yanindayiz. Esnaflar tüketicinin olmazsa olmazi, bizler de her zaman bu anlamda esnaflarimizin yaninda olacagiz" dedi.

Kaynak: İHA