Engelli Çocuklarin Anneleri Için Özel Etkinlik

Samsun Büyüksehir Belediyesi tarafindan Çarsamba ilçesinde bulunan Özel Egitim Uygulama Okulu’nda egitim gören engelli bireylerin anneleri için ‘Anneler Günü Atölye Etkinligi’ gerçeklestirildi.

Engelli Çocuklarin Anneleri Için Özel Etkinlik
Büyüksehir Belediyesi Sosyal Hizmetler Dairesi Baskanligi Engelli Hizmetleri Birimi tarafindan Anneler Günü nedeniyle Çarsamba ilçesinde bulunan Özel Egitim Uygulama Okulu’nda egitim gören engelli bireylerin anneleri için ‘Anneler Günü Atölye Etkinligi’ düzenlendi.

Etkinlikte anneler engelli çocuklari ile birlikte çanta boyama, tas boyama, kilden seramik yapimi, anahtarlik yapimi, cam boyama çalismalari yapti. Etkinlik çalismasinda anneler çocuklari ile birlikte güzel bir gün geçirdi. Atölye çalismasina katilan annelere günün anisina hediye verildi.

Büyüksehir Belediyesi Engelli Hizmetleri Birim Sorumlusu Çagla Yücel, Anneler Günü nedeniyle engelli çocuklarimizin anneleri için özel bir etkinlik yapmak istediklerini belirterek, “Engelli çocuklarimiz ve aileleri için çalismalarimiza araliksiz devam ediyoruz. Anneler Günü vesilesiyle özel bir etkinlikle engelli annelerimiz ile bir araya gelmek istedik. Çok güzel bir gün geçirdiler. Onlarla bir arada olmaktan bizler de çok mutluyuz” dedi.

Kaynak: İHA