AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Balikesir'de

AK Parti Yerel Yönetimlerden Sorumlu Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, seçim öncesi ve seçim sonrasini degerlendirmek üzere Balikesir’e geldi.

AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yilmaz Balikesir'de
AK Parti Balikesir Il Baskanligi’nda AK Parti Balikesir teskilatlari ile görüsmesi öncesinde basin mensuplari ile bir araya gelen AK Parti Genel Baskan Yardimcisi Yusuf Ziya Yilmaz, gündemi degerlendirdi. Yilmaz, açiklamasinda su ifadelere yer verdi:

“Balikesir’imize bu ziyaretimizin asli amaci 2024 yerel seçimlerinden sonra seçim sonuçlarindan aldigimiz dersi, manayi degerlendirip, önümüzdeki süreci bir an önce belirleyerek süreci yönetmeye yönelik çalismalarimizi yapiyoruz. Bugün buraya gelmemizin sebebi su, teskilatlarimizla bir araya geliyoruz. Kazanan, kaybeden belediye baskanlarimiz ile bir araya geliyoruz. 2024 Yerel Seçim süreçlerinde kendilerinin verdigi büyük gayret, büyük çaba, büyük özveri için kendilerine tesekkür ediyoruz. Birliklerinin, beraberliklerinin daim olmasini istiyoruz. Önümüzdeki süreçte yeni bir hamlenin yapilmasi ile ilgili geçmisten aldigimiz dersle birlikte yeni bir sürecin yönetilmesi konusunda önerilerimizi, tembihlerimizi yapiyoruz. Onlara basari dileklerimizi iletiyoruz. Önümüzdeki sürecin gayreti ve enerjisini ortaya koymak üzere arkadaslarimizla birlikte oluyoruz.”
Kaynak: İHA