Ölmeztoprak'tan Topsögüt Ile Dilek'te Inceleme

Yesilyurt’ta temaslarda bulunan AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, Topsögüt ve Dilek mahalle sakinleri ile bir araya geldi.

Ölmeztoprak'tan Topsögüt Ile Dilek'te Inceleme
Saha çalismalarina Yesilyurt ilçesinde devam eden AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, bir araya geldigi Topsögüt ve Dilek mahalle sakinlerinin talep ve isteklerini dinledi.

Beraberinde, AK Parti Il Baskan Yardimcisi Ilhan Dogan, Il Yönetim Kurulu Üyesi Serpil Bakan Korkulu, Yesilyurt Belediye Baskan Yardimcilari, Cavit Aslan, Hasan Atay, Mehmet Cüreoglu ile birlikte mahalle muhtarlari ve vatandaslarin taleplerini dinleyen AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, bölgede dogalgaz, altyapi ile üst yapi konularindaki taleplerin öne çiktigini belirtilen konularla ilgili çalismalari yakindan takip edeceklerini söyledi.



Depremin yiktigi Malatya’da önceliklerinin kentin yeniden imari ve ihyasi olduguna dikkat çeken AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak, bunu yaparken rutin hizmetlerinde aksamamasi için ellerinden gelen tüm gayreti göstererek tek vatandasin magdur edilmesine izin vermeyeceklerini kaydetti.

Büyüksehir, Yesilyurt ve Battalgazi Belediye Baskanlari ile düzenli iletisim halinde olduklarini da belirten, AK Parti Malatya Milletvekili Inanç Siraç Kara Ölmeztoprak kent genelinde devam eden deprem yatirimlarinin ise hiz kesmeden devam ettigini ifade ederek, hizmetlerin bütüncül bir sekilde sürdürüldügüne dikkat çekti.

Milletvekili Ölmeztoprak mahalle ziyaretlerinin ardindan kent merkezinde ev ziyaretlerinde bulunarak vatandaslarla çay içerek sohbet etti.
Kaynak: İHA