Iztuzu'nda Soru Isareti Kalkti

Seçim sürecinde gündemden düsmeyen, seçim sonrasi da akibeti merak konusu olan Iztuzu Plaji ile Sarigerme Plaji ile ilgili soru isareti ortadan kalkti. Her iki plaji da 5 yil daha Ortaca Belediyesi’nin isletecegi ögrenildi.

Iztuzu'nda Soru Isareti Kalkti


CHP’den Evren Tezcan’in Belediye Baskani seçilmesi ile seçim sonrasi sözlesmesi bitecek olan her iki plajin akibeti merak konusuydu. Konu ile ilgili olarak Belediye Baskani Tezcan ve Belediye Meclis üyeleri Ankara’da yogun bir çalisma yürüttü. Ortaca Belediyesi, 31 Mayis 2024’de sözlesme süreleri sona erecek olan Iztuzu Plaji Kara Bölümü ile Sarigerme Plaji’nin sözlesme süresini 5 yil daha uzatti.

Ortaca Belediyesi ve MUÇEV LTD. STI. arasinda yapilan sözlesmeyle her iki plaji da Ortaca Belediyesi’nin istiraki DALBEL isletecek.

Sözlesmeyi imzalayan Ortaca Belediye Baskani Evren Tezcan, “Vatandaslarimizin merakla bekledigi Iztuzu Plaji kara bölümü ve Sarigerme Plaji’nin sözlesmesini Ankara’da MUÇEV LTD. STI. ile 30 Mayis 2029 tarihine kadar isletilmek üzere imzaladik. Emegi geçenlere tesekkür ediyorum. Ilçemize hayirli olsun” dedi.

Kaynak: İHA