Gisede Zirveden Inmeyen Wonka Mayista Tivibu'da

Dijital televizyon platformu Tivibu, mayis ayinda en zengin içerikleri sinemaseverlerle bulusturuyor. Birbirinden yeni içeriklerin yer aldigi platformda mayis ayinda, gisede uzun süre zirvede yer alan ‘Wonka’ ve 2023’ün sevilen filmlerinden; ‘Dilek’, ‘Kara Cuma’ isimli yapimlar Kirala Satin Al klasöründe izleyicilerin begenisine sunuluyor.

Gisede Zirveden Inmeyen Wonka Mayista Tivibu'da


Türk Telekom’un televizyon platformu Tivibu, birbirinden özel içerikleri seyircisiyle bulusturmaya devam ediyor. Tivibu mayis ayinda aksiyondan maceraya çok sayida yeni içerigi platforma dahil ediyor.

2023’te gisede haftalardir zirvede yer alan “Wonka” Kirala Satin Al klasöründe

Mayis ayinda çok sayida yeni içerigi izleyicilerin begenisine sunan platform, Kirala Satin Al klasöründe ‘Wonka’ filmini sinemaseverlerle bulusturuyor. Timothée Chalamet, Hugh Grant ve Rowan Atkinson gibi yildiz isimlerin kadrosunda yer aldigi ‘Wonka’da 25 yaslarinda genç bir adam olan Willy’nin, sekerlerine lezzet katmak, nadir ve farkli lezzetlerin izini sürmek için çiktigi 7 yillik yolculuktan sonra Londra’ya dönmesi ve azimli bir sekilde orada tutunmaya çalismasi anlatiliyor.

En yeni içerikleri sinemaseverlerin begenisine sunan platform, mayis ayinda ‘Dilek’ filmini Kirala Satin Al klasöründe izleyici ile bulusturuyor. 2023 yapimi animasyon filmi ‘Dilek’ evrene ait bir güç olan sonsuz enerji küresi Yildiz tarafindan dilegi yanitlanan Asha’nin hikâyesini konu ediyor. Klasörde yer alan bir diger film ‘Kara Cuma’ ise isyaninin trajediyle sonuçlanmasinin ardindan, Sükran Günü’nden ilham alan gizemli bir katilin kötü söhretli bu özel günün ortaya çiktigi yer olan Plymouth, Massachusetts’te terör estirmesini konu aliyor.

En sevilen filmler Film klasöründe izleyicilerle bulusuyor

Sinemaseverlerden tam not alan filmleri izleyicilerle bulusturan Tivibu mayis ayinda, ‘The End We Start From’ filmini platforma dahil ediyor. Jodie Comer ve Benedict Cumberbatch’in basrollerini paylastigi filmde çevre krizi sonucunda çocuguyla kaos ortasinda yasam mücadelesi veren annenin eve dönüs mücadelesi anlatiliyor.

Tivibu Film klasöründe öne çikan bir diger film ‘Insidious: The Red Door’ isimli yapim oluyor. 2023 yapimi film, iblislerini dindirmek için korkunç olaylarla yüzlesmek zorunda kalan Josh ve Dalton’in hikâyesini konu ediyor. Platform ayrica mayis ayinda çocuklarin sevdigi animasyon film olan ‘Tad, The Lost Explorer And The Emerald Tablet’i Film klasörüne dahil ediyor. Film, arkeolog meslektaslari tarafindan saygi görmeyi bekleyen fakat sakarliga müsait mizaci buna sekte vuran Tad’in, bir lahiti yanlislikla tahrip etmesi sonrasi gelisen olaylari anlatiyor.

Tivibu Film klasöründe yer alan bir diger animasyon filmi ‘Ron’s Gone Wrong’ oluyor. Film, sosyallesme sorunu yasayan, ortaokul ögrencisi Barney ile ‘Kutudan Çikan En Iyi Arkadasi’ olmasi beklenen, yürüyebilen, konusabilen dijital bir cihaz olan Ron’un hikâyesini konu ediyor. Ayrica 2022 yapimi ‘Lamborghini: The Man Behind The Legend’ da izleyicilerle bulusan filmler arasinda yer aliyor. Film, dahi otomobil mucidi Ferruccio Lamborghini’nin hikâyesini anlatiyor.

Sinemaseverlere sayisiz içerik sunan Tivibu’nun mayis ayinda platforma dahil ettigi bir diger film ise Ron Perlman’in basrolde yer aldigi ‘The Baker’ oluyor. 2022 yapimi filmde sessiz, metanetli bir adamin cinayet sonucu öldürülen oglu sonrasinda degisen hayati anlatiliyor. Platform ayrica aksiyonseverlerden tam not alan ‘Monster Hunter’ filmini de sinemaseverlerin begenisine sunuyor. Milla Jovovich ve Tony Jaa’nin basrollerini paylastigi filmin yönetmen koltugundaysa Paul W.S. Anderson yer aliyor.

Tivibu Belgesel klasörü mayis ayinda da dolu

Belgesel tutkunlara sayisiz içerik sunan platform, mayis ayinda dünyaca ünlü rap yildizlari Biggie Smalls ve Tupac Shakur’un cinayetlerini konu alan ‘Biggie ve Tupac’i Kim Öldürdü?’ belgeselini seyircilerin begenisine sunuyor. Platform ayrica Belgesel klasöründe; BBC’nin sevilen yapimlarindan ‘Memeli Canlilar’ ve ‘Simon Reeve ile El Degmemis Doga’ belgesellerini izleyicilerle bulusturuyor. Ilaveten National Geographic’in ‘Fotografçi’ belgeseli de mayis ayinda platforma dahil ediliyor.
Kaynak: İHA