Arnavutköy'de Trafik Denetiminde Ilginç Diyaloglar, 'Polis Tek Tek Yalanlari Ortaya Çikartti'

Arnavutköy’de trafik polisleri tarafindan yapilan uygulamada, emniyet seridi ihlali yapan bir servis soförü cezadan kurtulmak için her yolu denedi. Polise emniyet seridini ihlal etmedigini söyleyen sürücü, görüntüleri izledikten sonra ormanlik alanda yolcu indirdigini belirtti. Ancak sürücünün aracinda yolcu da olmadigi ortaya çikti. Polisle sürücü arasinda yasanan ilginç diyalog kameraya yansidi. Yapilan denetimlerde 137 araca toplamda 915 bin 624 TL idari para cezasi kesildi.

Arnavutköy'de Trafik Denetiminde Ilginç Diyaloglar, 'Polis Tek Tek Yalanlari Ortaya Çikartti'
Arnavutköy Ilçe Emniyet Müdürlügü’ne bagli Trafik Büro ekiplerinin Çevre Yolu Orman Isletmesi mevkiinde emniyet seridi ihlali denetimi yapildi. Dron destekli yapilan denetimlerde seridi ihlal eden sürücülere para cezasi kesildi. Bazi sürücüler otoyol ortasinda soför degisikligi yaparken, bir baska servis soförü ise ilk basta serit ihlali yapmadigini iddia ederek görüntülerini izlemek istedi. Görüntüleri ortaya çikan sürücü daha sonra ormanlik alanda yolcu indirmek için emniyet seridini kullandigini iddia etti. Yapilan incelemede serviste yolcu bile bulunmadigi ortaya çikti. Polis ekipleri ile servis soförü arasinda geçen ilginç diyaloglar kameraya yansidi.

137 araca 915 bin 624 TL para cezasi kesildi

Yapilan denetimler kapsaminda emniyet seridi ihlali yapan sürücüler polis ekipleri tarafindan tek tek durdurularak islem yapildi. Durdurulan 137 araca toplamda 915 bin 624 TL para cezasi kesildi.
Kaynak: İHA