Alasehir IYI Parti Ilçe Baskani Ve Yönetiminden 8 Kisi Görevlerinden Ve Partiden Istifa Etti

Alasehir IYI Parti Ilçe Baskani Volkan Bozdag basta olmak üzere toplan ilçe yönetiminde 8 kisi IYI Parti yönetimi ve partisinden istifa ederek, CHP’ye katildi.

Alasehir IYI Parti Ilçe Baskani Ve Yönetiminden 8 Kisi Görevlerinden Ve Partiden Istifa Etti
Alasehir CHP Lokalinde düzenlen törene Alasehir CHP Ilçe baskani Mustafa Öztürk, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Alasehir Belediye baskani Ahmet Öküzcüoglu katildilar. IYI Parti ilçe baskani Volkan Bozdag ile birlikte yönetim kurulu üyeleri Kamil Yilmaz, Ömer Senir, Adem Sönmez, Müserref Saruhan, Suat Saruhan, Emine Bozdag ve Hasibe Bozdag partilerinden ve yönetim kurulu üyeliginden istifa ederek, CHP’ye katildi.

Ayrica Toygar Mahallesi Muhtari Yusuf Askin, Emekli ögretmen Cahit Karaman da partiye üye oldu. Üyelerin rozetlerin CHP Ilçe Baskani Mustafa Öztürk, Manisa Büyüksehir Belediye Baskani Ferdi Zeyrek, Alasehir Belediye Baskani Ahmet Öküzcüoglu takti.

Katilim töreninde konusan Alasehir CHP Ilçe baskani Mustafa Öztürk, IYI Parti’den istifa ederek, partisine katilanlarin isimlerini birer birer sayarak tesekkür etti. IYI Parti’den ayrilan ilçe baskani ve ekibi adina konusan Volkan Bozdag, "IYI Parti’ye gönül vermis ne kadar IYI Partili arkadaslarim eger ki siyaset insan kazanma sanatiysa, ben zaten kazandim. Benim için her zaman varsiniz var olacaksiniz, IYI Parti kurulus, fabrika ayarlarindan çikmis, hiçbir zaman çamur at izi kalsin görüsünde olmadim, olmayacagim. Sadece yeni genel baskana basarilar dilerim. Rayindan çikmis tren vagonlari gibi ekonomisinden, isçisinden, emekçisinden, sermayesinden dagilmis bir ülke halindeyiz. Bu ülkemiz için, genel baskanimiz Özgür Özel’e destek için bizde variz." dedi.

Kaynak: İHA