Izmir'de Pedallar Bagimliliktan Uzak Nesiller Için Çevrildi

Yesilay’in, bagimliliklardan uzak saglikli bir yasam hedefiyle sürdürdügü çalismalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisini Türkiye’nin ve dünyanin birçok noktasinda ayni gün gerçeklestirdi. Izmir’deki etkinlige yaklasik 250 kisi katilim sagladi.

Izmir'de Pedallar Bagimliliktan Uzak Nesiller Için Çevrildi
Yesilay’in, bagimliliklardan uzak saglikli bir yasam hedefiyle sürdürdügü çalismalardan biri olan Bisiklet Turu’nun 11’incisi Türkiye’nin ve dünyanin birçok noktasinda ayni gün gerçeklestirilirken, sabah saatlerinde düzenlenen Izmir’deki programa yaklasik 250 kisi katildi.

Spor gibi saglikli yasama yönelik faaliyetlerin bagimliliktan uzak bir yasama büyük katki sagladigini belirten Izmir Sube Baskani Prof. Dr. Dilek Takimci sunlari ifade etti:

“Yesilay olarak; bes bagimlilik alaninda yüz yili askin süredir araliksiz mücadele ediyor, her bireyin iyi ve saglikli yasamasi için çalismalarimizi sürdürüyoruz. Tüm insanlarimizin bagimliliklardan uzak saglikli bir yasam konusunda farkindalik saglamasini amaçliyoruz. Bu konuda spor etkinlikleri düzenlemeye de büyük önem veriyor; artik geleneksel hale gelen Yesilay Bisiklet Turu ile her yil hep birlikte pedal çevirmekten mutluluk duyuyoruz. Bu faydali amaç için büyük bir heyecanla gerçeklestirdigimiz etkinligimize katilan tüm hemserilerimize tesekkür ediyoruz.”
Kaynak: İHA