Erbakan Açiklamasi 'Hakkari'de Bir Belediye Almak, Diger Illerimizden 10 Belediye Almakla Es Deger'

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, bir takim ziyaretlerde bulunmak üzere Hakkari’nin Yüksekova ilçesine geldi. Parti binasinda açiklama yapan Erbakan, “Hakkari’de bir belediye almak, diger illerimizden 10 belediye almakla es deger” dedi.

Erbakan Açiklamasi 'Hakkari'de Bir Belediye Almak, Diger Illerimizden 10 Belediye Almakla Es Deger'
Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, bir takim ziyaretler gerçeklestirmek için Hakkari’ye geldi. Havayolu ile Yüksekova ilçesine gelen Erbakan, ilk olarak Cengiz Topel Caddesi üzerinde bulunan parti teskilatina geçti. Burada parti teskilatiyla bir araya gelen Erbakan, daha sonra beraberindekilerle karayolu ile Derecik ilçesine geçti.

Yeniden Refah Partisi Yüksekova Ilçe Teskilatinda konusan Fatih Erbakan, “Burada bizlere ev sahipligi yapan degerli Hakkâri il baskanimiz, degerli Yüksekova ilçe baskanimiz ve Hakkari il teskilatimiza en içten dileklerimizle tesekkür ediyoruz. Hakkari’de, Yüksekova’da bulunmakta büyük bir bahtiyarlik duyuyoruz. Çünkü burasi Selahaddin Eyyubi hazretlerinin komandolarinin sehridir, bölgesidir. Anadolu’nun her zaman söyledigimiz gibi, Anadolu’nun diger bölgelerinden, batisindan asirlar önce Islam’la müserref olmus topraklardir. Bu bakimda inancimizla, degerlerimizle, Islam’la yogurulmus alimler, evliyalar yetistirmis yer de bizleri bahtiyar ediyor. Biz de simdi Derecik Belediye Baskanligimizi ziyaret edecegiz. Seçimlerde Derecik Belediyesini kazandik. Hakkari merkezinde yüzde 8,5 oy aldik. Hakkari’de bir belediye almak, diger illerimizden 10 belediye almakla es deger. Hakkari merkezde yüzde 8,5 oy almak, Erzurum’da, Kayseri’de ve Konya’da yüzde 30 oy almakla es deger. Bu bakimdan bir tesekkür ziyaretini de aslinda gerçeklestiriyoruz. Buranin zor sartlarina ragmen, imkansizliklara ragmen seçimde Hakkari teskilatimiz büyük bir basari gösterdi, Derecik Belediyesini aldik. Türkiye genelinde ise 3’üncü parti olduk. Oylarimizi yüzde yüzün üzerinde önceki seçime göre artirdik. Bununla beraber 63 belediyeyi kazandik. Milletimiz Refah dedi, biz de milletimizin teveccühüne layik olmak için çalisacagiz. Insallah Derecik Belediyesinde ve diger belediyelerimizde de en güzel hizmetleri sunacagiz” dedi.

Genel Baskan Erbakan’a, Baskan Yardimcilari Nureddin Gül, Mehmet Kaderli, MYK üyeleri Sadik Çat, Zülküf Seker, Derecik Belediye Baskani Hasan Dinç, Yüksekova Ilçe Baskani Necmettin Salim eslik etti.
Kaynak: İHA