Afyonkarahisar'da Evlenmek Isteyen Siginmacilardan Belediye 10 Bin TL Alacak

Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari için 400 TL olan nikâh islem tarifesini, siginmacilar için 25 kat zam yaparak 10 bin TL’ye çikardiklarini ifade ederek, ayrica sosyal tesislerde de indirime gittiklerini ifade etti.

Afyonkarahisar'da Evlenmek Isteyen Siginmacilardan Belediye 10 Bin TL Alacak
Afyonkarahisar Belediye Baskani Burcu Köksal, Afyonkarahisar Belediye Meclis Üyelerinin destekleriyle, vatandaslarin günlük yasantisina dokunan kararlari kamuoyu ile paylasti. Belediyeye ait sosyal tesislerde uygulanan fiyat tarifelerinde yüzde 35 ile yüzde 45 arasinda indirime gittiklerini açiklayan Baskan Köksal, Türkiye Cumhuriyeti vatandaslari için 400 TL olan nikâh islem tarifesini, siginmacilar için 25 kat zam yaparak 10 bin TL’ye çikardiklarini ifade etti.

Seçimlerden önce emekliler için söz verdigi Çinarlar Lokali’ni en kisa sürede hayata geçirerek çayi 1 TL’den, suyu ise maliyetinden satisa sunacaklarini aktaran Baskan Köksal, ekmek fiyatlarinda herhangi artisa gitmeyerek 5 liradan satmaya devam edeceklerini ifade etti.

Baskan Köksal, sehir disina yapilan cenaze nakilleri için daha önce cenaze sahiplerinden alinan kilometre basi 6 lirayi kaldirarak, bu hizmeti ücretsiz olarak sunacaklarini da dile getirdi.
Kaynak: İHA