CHP'li Baskana Gelen Tebrik Çiçekleri Abdurrahmanlar Imamina Ev Oluyor

Mart ayinda gerçeklestirilen yerel seçimlerinde Germencik Belediye Baskani Seçilen CHP’li Burak Zencirci’ye gelen tebrik çiçekleri ilçeye bagli Abdurrahmanlar Köyü imamina ev oluyor. Mazbatayi aldiktan sonra Belediye Binasi’na gelen yüzlerce tebrik çiçegi özel bir firmaya satilarak geliri Abdurrahmanlar Köyü Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi’ne bagislandi.

CHP'li Baskana Gelen Tebrik Çiçekleri Abdurrahmanlar Imamina Ev Oluyor


Cuma günü aksami mesai bitiminden sonra Belediyeye gelen çiçekçiler, belediyenin girisinden baskanlik makaminin bulundugu 3. kata kadar siralanan yüzlerce çiçegi topladi. Amaçlarinin hem farkindalik olusturmak hem de çiçeklerin kamuya yararli bir iste kullanilmasini saglamak oldugunu belirten Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci, çiçeklerin atisindan elde edilen geliri makbuz karsiligi dernek yönetimine bagisladi.

Belediye Baskani Zencirci’ye anlamli davranisindan dolayi tesekkür eden Abdurrahmanlar Köyü Yardimlasma ve Dayanisma Dernegi Baskani Hasan Hüseyin Kara ve Köy Muhtari Akif Sahan, “Baskan köye geldiginde söz vermisti. Sag olsun sözünü yerine getirdi. Bu bagis, köyümüzde görev yapacak imama lojman yapiminda kullanilacak” diye konustular.

Germencik Belediye Baskani Burak Zencirci, "Seçimlerden önce muhtar beye bu sözü vermistik. Köyümüzün bazi sikintilari var. O sikintilari gidermek adina seçimden 25 gün önce muhtarimiza, ’Seçimi kazandiktan sonra Mayis ayinin ilk haftasi geleceksin. Degerli dostlarimizdan ve vatandaslarimizdan gelen tebrik çiçeklerimizi çiçekçiye satiyoruz. Buradan elde ettigimiz geliri de dernege bagisliyoruz. Dernek de o sikintili buradan elde edilecek gelirle karsilayacak’ demistik. Bugün de bu sözümüzü tutuyoruz. 30 bin TL civarinda bir gelir elde ettik. Bu rakam dernegimiz için fena bir rakam degil. Bu son olmayacak. Köy derneklerimize elimizden geldigince bu yardimlarimiz devam edecek" diye konustu.

Kaynak: İHA