Çorum Belediyesi, Bakiye Yükleme Için KIOS Sistemi Kurdu

Çorum’da, toplu ulasim kartlarina bakiye yükleme islemleri artik KIOS sistemiyle de yapilabilecek. Çorum Belediyesi vatandaslara kolaylik saglamak amaciyla sehrin 3 farkli noktasina KIOS sistemi kurdu.

Çorum Belediyesi, Bakiye Yükleme Için KIOS Sistemi Kurdu
Belediye Baskan Yardimcisi Lemzi Çöplü, her türlü yenilik ve teknolojik gelismeyi Belediyenin her türlü biriminde uyguladiklarini belirterek toplu ulasimda da vatandaslarin islerini kolaylastiracak yenilikleri hayata geçirdiklerini söyledi.



Baskan Yardimcisi Çöplü, Valilik Binasi önü, Kubbeli Cami önü ve Recep Tayyip Erdogan Caddesi’ndeki merkez otobüs duragi olmak üzere 3 farkli noktaya kurulan KIOS sistemiyle vatandaslarin nakit parayla bakiye yükleme islemini istedikleri zaman gerçeklestirebileceklerini açikladi.

KIOS sisteminin yani sira kart dolum noktalarindan ve online sistemle de bakiye yükleme islemelerinin yapilabildigini hatirlatan Baskan Yardimcisi Çöplü, “Online yüklemeler cep telefonu ile ’Akilli Bilet’ mobil uygulamasi üzerinden veya akillibiletim.com internet sitesi üzerinden yapilmaktadir. Böylece, vatandaslarimiz kart dolum noktalarindan, KIOS sisteminden veya online sistemle bakliye yükleme islemlerini istedikleri her an rahatlikla yapabileceklerdir" dedi.

Kaynak: İHA