Bursa Ülkü Ocaklari'ndan 3 Mayis Için Anlamli Sergi

Bursa Ülkü Ocaklari Il Baskanligi 3 Mayis münasebetiyle kent merkezinde sergi düzenledi. Milliyetçiler gününün önemini vurgulayan Ülkü Ocaklari Il Baskani Mehmet Muhittin Saltik, "3 Mayis öze dönüs ve dirilisin adidir" dedi.

Bursa Ülkü Ocaklari'ndan 3 Mayis Için Anlamli Sergi
Bursa Ülkü Ocaklari tarafindan düzenlenen "3 Mayis Milliyetçiler Günü" sergisi Osmangazi ilçesi 15 Temmuz Meydani’nda vatandaslarin sunuma çikti. “3 Mayis’i Anlamak” temasiyla gerçeklestiren sergi aksam saatlerine kadar vatandaslarin ziyaretine açik tutuldu. Ülkü Ocaklari Il Baskani Mehmet Muhittin Saltik, “3 Mayis Türkçülük Bayramini büyük bir cosku ve heyecanla kutladiklarini söyledi.



Türklük suurunun tarih sahnesinde hep oldugunu kaydeden Saltik, “Geçmisten günümüze üzerime düsen borcu daim ettirmek durumundayiz. Yapilan sergide vatandaslarimizi hem bilinçlendirmek, hem de bu davada kahramanlarimizi unutturmamak istedik. Atilla, Oguz Olmustur... Yavuz Olmustur, Fatih Olmustur, Mustafa Kemal Olmustur, Hüseyin Nihal Olmustur... Alparslan Türkes Olmustur... Türklük davasina can veren yigitleri, ömür adayan kahramanlari bir kez daha rahmetle aniyor, "3 Mayis Türkçülük" bayramini kutluyorum” diye konustu.

Kaynak: İHA