Bakan Göktas'tan Sehit Kizina Ziyaret

Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Mahinur Özdemir Göktas, 23 Nisan’da bakanlik koltugunu temsilen devrettigi sehit kizi Elif Naz Öztürk’e verdigi sözü tutarak evlerine sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi.

Bakan Göktas'tan Sehit Kizina Ziyaret
Aile ve Sosyal Hizmetler Bakani Göktas, 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayrami’nda düzenlenen etkinlikte, bakanlik koltugunu temsilen subat ayinda Gaziantep’te yasanan helikopter kazasinda sehit düsen emekli albay sözlesmeli Pilot Levent Öztürk’ün 11 yasindaki kizi Elif Naz Öztürk’e devretmisti. Programin sonunda Elif Naz, Bakan Göktas’a tesekkür ederek evlerine davet etmis, Göktas da sehit kizini ziyaret edecegine dair söz vermisti. Sözünü yerine getiren Göktas, Öztürk Ailesi’nin Yenimahalle ilçesindeki evine sürpriz bir ziyaret gerçeklestirdi. Sehit kizi Elif Naz Öztürk’ü, “Merhaba küçük Bakanim” diyerek selamlayan, ona sarilan Göktas, ailenin evine konuk oldu.

Sehidin esi Mehtap Öztürk ile çocuklari Elif Naz ve ablasi Ülkü Nehir ile yakindan ilgilenen Bakan Göktas, “Sehitlerimizin kiymetli emanetleri siz degerli ailelerimizin her zaman yanindayiz” dedi.

Sehit esi Mehtap Öztürk de Bakan Göktas’in gerçeklestirdigi sürpriz ziyaretten dolayi tesekkür ederek, “Ziyaretiniz bizleri çok mutlu etti. Her zaman sizleri yanimizda gördük, asla yalniz hissetmedik” ifadesini kullandi.

Piyano kursuna gittigini ifade eden Elif Naz, ziyaret sirasinda Bakan Göktas için küçük bir piyano dinletisi de gerçeklestirdi.
Kaynak: İHA