Isparta Belediyesi 2 Mahalleye Saglik Ocagi Kazandiriyor
Isparta Belediyesi tarafindan, Gülevler Mahallesi’ne içerisinde saglik ocagi ve Kur’an kursunun da yer alacagi sosyal tesis ile Halife Sultan Mahallesi’ne saglik ocagi insa ediliyor. Her 2 mahallede de binalarin yapim çalismalari devam ediyor.

Gülevler Sosyal Tesisi’nin insaatinda dis cephe çalismalari tamamlanirken, yapinin içerisinde siva islemleri devam ediyor. Siva çalismalarinin ardindan elektrik tesisat çalismalari gerçeklestirilecek. Gülevler Camii’nin tuvaletleri de yenilenerek modern bir hale getirildi.
Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, mart ayinda Halife Sultan Mahallesi’nde vatandaslarla bulusmasinda mahalleye saglik ocagi binasi yapilmasi sözünü vermisti. Çalismalarina hemen baslanan tek katli saglik ocagi binasinda dis cephe islemleri tamamlandi, binanin içerisinde taban döseme çalismalari devam ediyor. Çalismalarin tamamlanmasiyla Halife Sultan Mahallesi de yillardir özlemini çektigi saglik ocagi binasina kavusmus olacak.
