Tomarza Belediyesi'nde Toplu Is Sözlesmesi Imza Altina Alindi

Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskanligi ile Tomarza Belediyesi arasinda bir süredir devam eden toplu is sözlesme görüsmeleri anlasma ile sonuçlanarak, imza altina alindi.

Tomarza Belediyesi'nde Toplu Is Sözlesmesi Imza Altina Alindi
Tomarza Belediyesi baskanlik makaminda gerçeklestirilen törene, Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik, Tomarza Belediye Baskani Osman Koç ile belediye ve sendika yetkilileri katildi.

Törende konusan Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik, Tomarza Belediyesi arasinda bir süredir devam eden toplu is sözlesme görüsmelerinin anlasma ile sonuçlandigini ve imza altina alindigini söyleyerek su sekilde devam etti, “Tomarza Belediyesinde çalisan kadrolu isçilerimiz için yapilan toplu is sözlesmemizi imza altina aldik. Üyelerimizin ücretlerine ve sosyal haklarina toplu is sözlesmemizin yürürlüge girmesiyle devlet memurlarina gelen zam ve enflasyon farki ayni gün ve ayni oranda yansitilacaktir. Üyelerimize ve belediyemize hayirli olsun. Baskanimizin Tomarza Ilçemiz adina yapmis oldugu çalismalarin yani sira üyelerimizin gönlüne dokunarak ücretlerde ve sosyal haklarda iyilestirmeler yapmasindan dolayi hem kendilerine hem de toplu is sözlesmemizin imzalanmasinda katkilarindan dolayi baskan yardimcimiz ile müdürlerimize tesekkür ediyorum " dedi.

Imza törenin de konusan Tomarza Belediye Baskani Osman Koç’ta, "Yapilan bu zam Tomarza’miza ve arkadaslarimiza hayirli olmasini diliyorum. Anlayisimiz geregi emegin karsiligini zamaninda verebilmektir. Ilçemiz için yapilan yatirimlarin yani sira isçilerin alin teri kurumadan zamanin da almalari gerektigi anlayisla hareket ediyoruz. Sözlesmemiz ilçemize ve arkadaslarimiza hayirli ugurlu olsun” dedi.

Konusmalarin ardindan toplu is sözlesmesi imzalandi. Törende ayrica, Hizmet-Is Sendikasi Kayseri Sube Baskani Serhat Çelik, belediye baskanina tesekkür ederek hediye verdi.
Kaynak: İHA