Denizli Sevil Kaynak Ortaoku'lundan Dört Türkiye Birincisi

Denizli’nin egitimdeki basarili kurumlarindan biri olan Sevil Kaynak Ortaokulu, Milli Egitim Bakanligi tarafindan düzenlenen Ilkögretim ve Ortaögretim Kurumlari Bursluluk Sinavi’nda önemli bir basari elde etti. Türkiye genelinde 1 milyon 86 bin 894 ögrenci arasindan yapilan sinavda, 70’ten fazla ögrenci egitim hayatlari boyunca burs almaya hak kazandi.4 ögrenci de Türkiye 1.si oldu .

Denizli Sevil Kaynak Ortaoku'lundan Dört Türkiye Birincisi


Sevil Kaynak Ortaokulu’ndan katilan ögrenciler arasinda büyük bir basariya imza atanlar oldu. Okulun 5. sinif ögrencilerinden Elif Ikra Karaçor, Elif Nur Saygili ve Taha Akyol ile 8. sinif ögrencisi Ayliz Ece Koç, sinavda 500 tam puan alarak Türkiye birincisi oldular. Bu basari, okulun kaliteli egitim ve ögretim anlayisinin bir yansimasi olarak görülüyor.

Basari elde eden ögrenciler için okul bahçesinde ödül töreni düzenlendi.

Törende Okul Müdürü Ahmet Ferit Akgün ve okul idarecileri basarili ögrencilere plaket takdim etti.

Okul yönetimi, ögrencilerin bu büyük basarisindan dolayi gurur duyduklarini belirtirken, ögrencileri tebrik ederek basarilarinin devamini diledi. Sevil Kaynak Ortaokulu, nitelikli egitim kadrosu ve ögrenci odakli yaklasimiyla Denizli’de ve Türkiye genelinde adindan sikça söz ettiren bir okul olmaya devam ediyor.
Kaynak: İHA