Bayburt Belediyesinin Temizlik Paylasimina Vatandas Yorumu Açiklamasi 'Harcanan Su Israfini Allah Affetsin'

Bayburt Belediyesinin sosyal medya hesabindan kentte yapilan çevre temizligine yönelik fotograflarla paylasimda bulunulurken vatandaslar da yaptiklari tepkili yorumlarla yöntemi dogru bulmadiklarini kaydetti.

Bayburt Belediyesinin Temizlik Paylasimina Vatandas Yorumu Açiklamasi 'Harcanan Su Israfini Allah Affetsin'
Belediye tarafindan “Yikama çalismalarinda tempoyu düsürmeyen Temizlik Isleri Müdürlügü ekiplerimiz hafta sonu da görev basinda” notuyla kentte yapilan çevre temizligine iliskin fotograf paylasiminda bulunuldu.

Paylasimin altina ise bazi vatandaslar tarafindan tepki geldi.

Yapilan temizligin yöntemini dogru bulmayan vatandaslar su yorumlarda bulundu:

- Bütün vilayetlerimizde temizlik böylemi yapiliyor? Baska imkanlar varda sadece yetim ve de sahipsiz Bayburt’tan mi saklaniyor, kisitlaniyor.

- Bayburt’a yapilacak en mühim is hem Allah katinda hem de insanlik bakimindan cadde, sokak, mahallelere ve de merkeze inen tozun, topragin, çamurun engellenerek, önlenme çaresine acilen bakilmali.

- Harcanan su israfini Allah affetsin.

- Çoruh kenari yürüyüs yollari rezillik içerisinde. Bastigimiz tas lak- luk ediyor. Hele su tahta köprünün orasi sehrin merkezinde caddede elbise satiliyor, seyyar saticilar çimleri mahvediyor. Bu memlekette zaten yesile hasretken hunharca mahvediliyor. Köprünün dibi zaten çamur içinde. Iki tane tas koymak bu kadar zor olmamali, ama gel gör ki caddeler basinçli suyla yikaniyor.
Kaynak: İHA