Vali Yilmaz, Siddetli Yagmur Nedeniyle Zarar Gören Tarim Arazilerinde Inceleme Yapti

Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Kadirli ilçesi Kizyusuflu köyünde siddetli yagmur nedeniyle zarar gören tarim arazilerinde incelemelerde bulundu, hasar durumu hakkinda bilgi aldi.

Vali Yilmaz, Siddetli Yagmur Nedeniyle Zarar Gören Tarim Arazilerinde Inceleme Yapti
Osmaniye Valisi Erdinç Yilmaz, Kadirli ilçesi Kizyusuflu köyünde siddetli yagmur nedeniyle zarar gören tarim arazilerinde incelemelerde bulunarak, hasar durumu hakkinda Kadirli Kaymakami Yakup Güney ve Tarim ve Orman Il Müdürü Erdem Kolabas’tan bilgi aldi. Ziyarette AFAD Il Müdür Vekili Mehmet Bersan Uçar ile birlikte köyü ziyaret eden Vali Yilmaz, köylülerle bir araya geldi.

Yasanan dogal afetler sonrasi vatandasin yaninda olduklarini dile getiren Yilmaz, "Köyümüzde bazi tarim arazileri zarar görmüs. Tarim ve Orman Il Müdürlügümüz gerekli tespitleri yapti. Gerekli destegin saglanmasi yönünde elimizden geleni yapacagiz. Çok geçmis olsun, Allah beterinden korusun. Cana gelmesin yeter ki, hepsi olur Allah’in izniyle. Biz sizin her zaman yaninizda olduk, her zaman oluruz. Yeter ki caniniza zarar gelmesin" dedi.

Köy sakinlerinin taleplerini de dinleyen Vali Yilmaz, bu talepleri karsilamak için gayret göstereceklerini belirterek her zaman vatandaslarimizin yaninda olduklarini söyledi.

Kaynak: İHA