Ibrahim Tatlises'ten Yüzüklerini Taktigi Gençlere Çagri Açiklamasi 'Dügünü Hemen Yapin, Yolumuzu Bulalim'

Ünlü türkücü Ibrahim Tatlises, Denizli’de yüzüklerini taktigi genç çifte yaptigi, “Dügünü hemen yapin, bende geleyim sarki söyleyip yolumu bulayim” esprisiyle devletlileri güldürdü.

Ibrahim Tatlises'ten Yüzüklerini Taktigi Gençlere Çagri Açiklamasi 'Dügünü Hemen Yapin, Yolumuzu Bulalim'
Denizlili avukat Melih Yanik’in oglu ve organizatör Polat Yagci’nin yegeni olan Melih Yanik, is idami Isa Zurlu’nun kizi Tuana Zurlu ile nisanlanarak evlilige ilk adimini atti. Genç çiftin nisan yüzüklerini ünlü sanatçi Ibrahim Tatlises takti.

Dans gösterisinin ardindan ünlü sanatçi Ibrahim Tatlises, Melih ve Tuana çiftinin nisan yüzüklerini takti. Arabesk müzigin usta ismi Tatlises, törende espri yapmadan da geçmedi. Tatlises, genç çiftlerin yüzüklerini takarken, “Para istemeyin bak makas kesmiyor” sözleriyle davetlileri gülümsetti.

Genç çifte mutluluklar dileyen ve onlara tanisma hikayelerini soran Tatlises, “Iki aileye de mutluluklar diliyorum. Allah sizi birbirinize bagislasin. Benim attigim makas sonsuza dektir. Benim kestigim kurdele ömür boyu gider. Polat Beyin yegeni benimde yegenimdir, gelini de benim kizimdir. Allah mesut etsin. Hemen evlenin, bende geleyim sarki söyleyip yolumu bulayim. Dügünü yapin da yolumuzu bulalim” diyerek espri yapti. Genç çiftin yüzüklerini takan Tatlises, daha sonra “Kara Üzüm Habbesi” isimli sarkisini söyledi.

Kaynak: İHA