Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan'dan Eleskirt'e 'Tesekkür' Ziyareti

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan, 31 Mart 2024 yerel seçimler sonrasi Agri’nin Eleskirt ilçesine tesekkür ziyaretinde bulundu. Erbakan, Eleskirt’te esnafi ziyaret etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan'dan Eleskirt'e 'Tesekkür' Ziyareti
Ilk olarak Eleskirt ilçesi Yüce kapi beldesini ziyaret eden Erbakan’i Belediye Baskani Ilhami Zeyrek ve belde sakinleri karsiladi. Bir süre vatandaslarla sohbet eden Erbakan, belediye baskanligi binasinda baskan Zeyrek ve belde encümenleri ile bir araya geldi. Ilhami Zeyrek’ten proje ve çalismalari hakkinda bilgi alan Erbakan, vatandaslarla hatira fotograflarinin çekilmesinden sonra ilçe merkezine geçti.

Erbakan, Eleskirt ilçesinde, il ve ilçe yönetimi ile bir süre sohbet ettikten sonra Cumhuriyet Caddesinde bulunan esnafi ve kahvehaneleri ziyaret ederek vatandaslarla selamlasip sohbet etti.

Cumhuriyet Caddesinde basin mensuplarinin sorularini yanitlayan Erbakan, Eleskirt ziyareti ile ilgili su ifadelere yer verdi: "Genel merkezden heyetimizle birlikte Eleskirt’te, Agri’da ve Erzurum’un ilçe ve beldelerinde tesekkür ve tebrik ziyaretlerimizi gerçeklestiriyoruz. Hamur ilçemize, Yücekapi beldemize gittik. Simdi Eleskirt’teyiz buradan da yayla düzü beldemize geçtikten sonra Erzurum’da kazanmis oldugumuz ilçe ve beldelerde ziyaretlerimizi gerçeklestirecegiz. Bu ziyaretlerimiz hem milletimize teveccühünden dolayi bir tesekkür ziyareti hem de belediye baskanlarimiza bir tebrik ziyareti olarak bu ziyaretlerimizi bu maksatla gerçeklestiriyoruz. Belediye baskanlarimiza basarilar muvaffakiyetler ve hayirli hizmetler diliyorum. Insallah milli görüs belediyeciligi ile milletimizi yeniden kavusturacaklar".

1994 yilinda Necmettin Erbakan’in Eleskirt ziyaretinin hatirlatilmasi üzerine, Fatih Erbakan, "Bu bölge yillardan beridir milli görüse destek veren, sahip çikan Rahmetli Erbakan hocamiz döneminden beri milli görüsü ve Erbakan hocamizi bagrina basan bir bölge bu günde ayni sekilde bizim yeniden Refah Partisini kurdugumuz günden beri bizlere teveccühünü ilgisini eksik etmeyen bir ilçe. Bizde bu bölgeye daha da çok ilgi göstererek daha da ziyaretlerimizi siklastirarak ayni Erbakan hocamiz gibi bu bölge insani ile kucaklasmaya hemhal olmaya devam edecegiz. Öncelikle almis oldugumuz belediyelerimiz hizmet için önemli. O belediyeler araciligi ile bu bölge insanina sevgimizi muhabbetimizi yapacagimiz hizmetlerle insallah ortaya koyacagiz. Kayitlayacagiz, arkasindan da insallah milli görüs iktidariyla en hayirli hizmetleri bu bölge insanina gerçeklestirecegiz" dedi.

Açiklamalarin ardindan Cumhuriyet Caddesinde esnaf ziyareti devam etti.

Yeniden Refah Partisi Genel Baskani Fatih Erbakan’in ziyaretinde, Yeniden Refah Partisi MKYK üyesi Süleyman Erim, Gençlik ve Spor eski bakani YRP genel baskan yardimcisi Suat Kiliç, YRP Agri Il Baskani Aydin Kurus, 28.donem Agri 1.sira mv. adayi, YRP Agri Seçim isleri Baskani Av. Oguzhan Yami, YRP Eleskirt ilce baskani Edip Karatas, Yayladüzü Belediye Baskani Selahattin Aysu, Yücekapi belediye baskani Ilhami Zeyrek. Safi Erim, Cesim Hasar ve YRP Agri il teskilatindan bir çok isim katildi.

Kaynak: İHA