Üniversite Ve Lise Ögrencileri Sürdürülebilirlik Ögrenci Kongresinde Bulusuyor

Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okullari tarafindan düzenlenen I. Ulusal Sürdürülebilirlik Ögrenci Kongresi için geri sayim basladi.

Üniversite Ve Lise Ögrencileri Sürdürülebilirlik Ögrenci Kongresinde Bulusuyor
Medicana Egitim Grubu istiraki Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okullari lise ögrencilerinin katilimiyla gerçeklesecek olan kongrede; Saglik, Teknoloji, Çevre ve Egitim basliklarina yer verilecek.

10-11 Mayis tarihlerinde Fenerbahçe Üniversitesinde düzenlenecek olan I. Ulusal Sürdürülebilirlik Kongresinde Medicana Grup üst düzey yöneticileri, Savunma Sanayi Baskan Yardimcisi Prof. Dr. Hakan Karatas ve T3 Vakfi Mütevelli Heyeti Muhammet Saymaz üniversite ve lise ögrencileriyle bir araya gelerek daha iyi bir dünyaya degerli paylasimlariyla ilham olacak.

Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okullari lise hazirlik, 9, 10, 11, 12. sinif ögrencileri gerçeklestirilecek kongrede sunum, poster sunumu ya da dinleyici olarak yer alarak bilgi paylasimlarinda bulunabilecek.

I. Ulusal Sürdürülebilirlik Ögrenci Kongresi ile ögrenciler için hem bireysel hem de toplumsal düzeyde farkindalik olusturacak olan Medicana Egitim Grubu istiraki Fenerbahçe Üniversitesi ve MBA Okullari, gençlerin gelecegin liderleri olarak sürdürülebilirlik alaninda bilinçlenmesi, küresel sorunlari anlamak ve sürdürülebilir çözümler üretmesi için yenilikçi bir ögrenme platformu olusturmayi hedefliyor.
Kaynak: İHA