74 Yasindaki Atike Teyzenin Otomobille Gezme Hayali Gerçek Oldu

Ardahan Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügüne bagli Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezinde kalan Atike Degerli’nin otomobilde sevdigi sarkilari dinleyerek gezme hayali gerçeklesti. Degerli, bu hayalini kendi otomobili ile gerçeklestiren huzurevi müdürüne tesekkür etti.

74 Yasindaki Atike Teyzenin Otomobille Gezme Hayali Gerçek Oldu
Bir yil önce yakinlari tarafindan getirildigi Ardahan Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi’ne yerlestirilen 2 çocuk annesi 74 yasindaki Atike Degerli, huzurevi çalisanlarina disari çikmayi, araçta müzik dinleyerek gezmeyi çok sevdigini ve bunu istedigini söyledi.

Bu istegi Huzurevi Müdürü Nurettin Kesler’e iletilince, Kesler sag dizinin altinda bir ampütasyon geçirmis olan Atike Degerli’yi kendi otomobiline bindirerek gezdirdi ve sevdigi sarkilari dinletti. Zaman zaman ellerini vurarak müzige eslik eden Degerli, bu güzel gün için huzurevi müdürü ve çalisanlarina tesekkür etti.

Huzurevi Yasli Bakim ve Rehabilitasyon Merkezi Müdürü Nurettin Kesler, 1 yil önce huzurevine gelen Atike Degerli’nin istegini yerine getirmenin mutlulugunu yasadigini söyledi.

Kesler, "Sag diz asagisi ampüte olan Atike teyzemiz, huzurevindeki personel arkadaslarimiza disari çikmayi, araçta müzik dinleyerek gezmeyi çok sevdigini ve istedigini söylemesi üzerine bizler de Bakanligimizin ve il müdürümüz Sayin Mahmut Çetinkaya’nin yaslilarimizin mutlulugu en büyük gayemiz vizyonu üzerine teyzemizi kendi aracimizla, emniyet kemerlerimizi takarak ve istek parçalarini dinleterek gezdirdik. Hem kendisi hem de biz çok mutlu olduk. Gezinti sirasinda yasadigi mutlulugu hayatim boyu unutmam" dedi.

Kaynak: İHA