Yilmaz, Motivasyon Ziyaretlerini Sürdürüyor

Sehitkamil Belediye Baskani Avukat Umut Yilmaz, belediye hizmetlerini daha iyi hale getirmek ve personel ile daha yakin iliskiler kurarak motivasyonlarini artirmak amaciyla farkli birimlerde çalisan personelleri ziyaret etmeyi sürdürüyor.

Yilmaz, Motivasyon Ziyaretlerini Sürdürüyor
Son olarak; Kompost Tesisi, Kati Atik Transfer Istasyonu, MÖP ve E-MÖP tesislerinde çalisan personeller ile bir araya gelen Baskan Umut Yilmaz, belediyenin hizmetlerinin kalitesini artirmak adina bu tür ziyaretleri siklikla yapmaya devam edeceklerini belirtti.

“Belediye hizmetlerinin daha verimli bir sekilde sunulmasini hedefliyoruz”

Ziyareti sonrasi açiklamada bulunan Baskan Avukat Umut Yilmaz, “Belediyemizde görev yapan personellerle bir araya gelmekten dolayi mutluluk duyuyorum. Ekip arkadaslarimin gayretleriyle belediyemizin hizmetleri daha etkin bir sekilde yerine getiriliyor. Bu bulusma hem bilgi alisverisi hem de birlikte daha iyi hizmet etme amacini tasiyor. Ekip arkadaslarimin motivasyonunu artirmayi, isbirligini güçlendirmeyi ve belediye hizmetlerinin daha verimli bir sekilde sunulmasini hedefliyoruz. Bu tür bulusmalar periyodik olarak devam edecek” ifadelerini kullandi.

Yilmaz’in motivasyon ziyaretleri, belediye personeli arasinda is birligi ve hizmet kalitesinin artirilmasina yönelik olumlu bir adim olarak degerlendiriliyor. Bu tür etkinliklerin, belediye hizmetlerinin vatandaslara daha etkin ve kaliteli bir sekilde sunulmasina katki saglamasi bekleniyor.
Kaynak: İHA