Otomobile Çarpan Bisikletteki 2 Kisinin Yola Savrulmasi Kamerada

Karaman’da geri manevra yapan otomobile çarpan elektrikli bisikletteki 2 kisi yola savrularak yaralanirken, kaza ani kameraya yansidi.

Otomobile Çarpan Bisikletteki 2 Kisinin Yola Savrulmasi Kamerada
Kaza, Tahsin Ünal Mahallesi Samkapi Caddesi girisinde meydana geldi. Edinilen bilgiye göre, B.A. (37) idaresindeki 70 HE 171 plakali Toyota marka otomobil, sokak içerisinde karsisindan gelen baska bir otomobile yol vermek için geri manevra yapmaya basladi.

O sirada sokaga giris yapan A.B.’nin (16) kullandigi elektrikli bisiklet, otomobili fark edemeyerek arkadan çarpti. Çarpmanin siddetiyle elektrikli bisikletin sürücüsü ile arkasinda yolcu olarak bulunan E.Y. (16) yola savrularak yaralanmalari bir is yerinin güvenlik kamerasina yansidi. Yaralilarin yardimina ilk olarak çevredeki vatandaslar kosarken, ihbar üzerine olay yerine saglik ve polis ekibi sevk edildi. Kazada hafif yaralanan sürücü ve yolcu ambulansla Karaman Egitim ve Arastirma Hastanesi’ne kaldirildi. Kaza nedeniyle bir süreligine trafige kapatilan cadde araçlarin yoldan kaldirilmasi sonrasinda yeniden ulasima açildi.

Ters yönden gelen otomobile yol vermek istemistim

Kaza anini anlatan otomobilin sürücüsü B.A., "Ters yönden gelen bir bayan sürücü vardi. Yol vermek için hafif geri geldim. O esnada elektrikli bisikletin çarpmasiyla yola savrulmasi bir oldu" diye konustu.

Kazayla ilgili tahkikat baslatildi.
Kaynak: İHA