Yozgat'ta Farkindalik Yürüyüsü Yapildi

Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan Aile Haftasi ve Engelliler Haftasi çerçevesinde ‘Farkindalik Yürüyüsü’ gerçeklestirildi.

Yozgat'ta Farkindalik Yürüyüsü Yapildi
Sehir terminali önünden baslayip, Cumhuriyet Alani’nda son bulan yürüyüse Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, Il Jandarma Komutani Albay Nejdet Özcan, kurum müdürleri, engelli vatandaslar ile Yozgat Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü personelleri katildi.

"Biz Büyük Bir Aileyiz" yazili dövizlerleri ve Türk Bayraklarini tasiyan Vali Özkan, il protokolü, müdürlük personeli, kurum amirleri ve vatandaslar, Cumhuriyet Alani’na kadar yürüdü. Cumhuriyet Alani’nda Atatürk aniti önünde fotograf çekiminin ardindan etkinlik tamamlandi.

Yürüyüs sonrasinda konusan Yozgat Valisi Mehmet Ali Özkan, " Aileye verdigimiz önemi vurgulamak üzere yaptigimiz hem de Engelliler Haftasi nedeniyle, özel insanlarimizin, hayatini daha da kolaylastirmak ve bu noktada farkindaligi arttirmak üzere düzenlemis oldugumuz yürüyüsü tamamladik. Allah devletimizden dirligi, milletimizden birligi eksik eylemesin. Özel insanlarimizin, güzel insanlarimizin hayatini kolaylastirmak onlarin yasamlarina katki sunmak bizlerin görevi. Bu vesile ile ben tekrardan Aile Haftasi sebebiyle ailelerimizin evlerinde huzur ve birlik diliyorum ve Engelliler Haftasi nedeniyle de engellilerimizin yasamini kolaylastirmak için herkesin katkilarini bekliyoruz’’ dedi.

Kaynak: İHA