Uçurumda Cansiz Bedeni Bulunan Polonyali Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu

Yabanci turist kafilesiyle geldigi Pamukkale’de kaybolan ve 24 saat sonra uçurumda cansiz bedeni bulunan Polonyali kadinin ölüm nedeni belli oldu. Yasli kadinin kalp krizi geçirdikten sonra uçuruma yuvarlandigi tespit edildi.

Uçurumda Cansiz Bedeni Bulunan Polonyali Turistin Ölüm Nedeni Belli Oldu
Antalya’da konakladigi otelden, Pamukkale ve Hierapolis Antik Kenti’ni görmek için yabanci bir kafileyle birlikte Denizli’ye gelen 73 yasindaki Polonya uyruklu Maria Jolanta Latacz, 8 Mayis Çarsamba günü ögle saatlerinde kaybolmustu. Ören yerindeki Kleopatra Antik Havuzu’nda yüzen ve en son Hierapolis Antik Kenti’ndeki antik tiyatro çevresinde görülen yasli turist, ertesi gün Pamukkale ören yeri güney kapisina yakin bir konumda bulunan Domuzçukuru mevkiindeki dere yataginda ölü olarak bulunmustu.

Cenazesi, Pamukkale Üniversitesi Adli Tip morguna kaldirilan Maria Jolanta Latacz’in otopsi islemleri tamamlandi. Yasli kadinin kalp krizi geçirmesi sonucu dengesini kaybederek yaklasik 75 metrelik uçurumdan yuvarlandigi tespit edildi. Konsolosluk yetkililerine teslim edilen cenazenin, Antalya üzerinden Polonya’ya götürülecegi bildirildi.

Kaynak: İHA