Siirt'te 'Ailemiz Istikbalimiz' Temali Kortej Yürüyüsü Gerçeklesti

Siirt’te 15 Mayis 2024 tarihinde, Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanligi tarafindan düzenlenen ’Ailemiz Istikbalimiz’ temali kortej yürüyüsü gerçeklesti.

Siirt'te 'Ailemiz Istikbalimiz' Temali Kortej Yürüyüsü Gerçeklesti
Aile haftasi olan 15-21 Mayis etkinlikleri kapsaminda düzenlenen yürüyüs, aile ve degerlerine dikkat çekmek amaciyla gerçeklestirildi.

Siirt Merkez Kampüsü önünde baslayan kortej, renkli görüntülere sahne oldu. Il Müdürlügü, kamu kurum ve kuruluslarinin personelleri ve ailelerin katilimiyla gerçeklesen yürüyüs, 15 Temmuz Demokrasi Meydaninda sona erdi. Yürüyüs boyunca katilimcilar, ellerinde pankartlar ile aile birlikteliginin önemine vurgu yapti.

Yürüyüsün sonunda 15 Temmuz Demokrasi Meydaninda basin açiklamasi yapan Siirt Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürü Sabri Sidar, aile temeline vurgu yapti. Sidar; "Buradaki amacimiz ailenin önemini vurgulamaktir. Biliyorsunuz toplumumuzun en önemli biri aslinda ailelerimizdir. Bu noktada Aile Sosyal Hizmetler Bakanligi olarak da bizler de ailemizin yapisini güçlendirmek adina çok yönlü sosyal hizmet anlayisiyla çalismalari yürütüyoruz. Ilimiz özelinde de ailemizin yapisini güçlendirmek adina, çok yönlü bir hizmet anlayisiyla teknolojik bagimligindan tutun, aile içi etkili iletisim, etkili ebeveynlik tutumlari buna benzer bir takim hizmetleri ailelerimize sunuyoruz. Bu yönde arkadaslarimiza yaptigi çalismalardan dolayi çok tesekkür ediyorum. Bizim gayemiz amacimiz ailemizin yapisini daha da güçlendirmek daha saglikli bireylerin ortaya çikmasini saglamaktir’’ dedi.

Etkinlik 15 Temmuz Meydaninda katilimcilar ile çekilen fotograf ile sona erdi.
Kaynak: İHA