Nigde'de Belediye Personeline 'Diksiyon Ve Etkili Iletisim' Semineri

Nigde Belediyesi tarafindan personele yönelik “Diksiyon ve Etkili Iletisim Semineri” verildi.

Nigde'de Belediye Personeline 'Diksiyon Ve Etkili Iletisim' Semineri
Personelin vatandaslarla daha etkin iletisim kurmasina katki saglamak amaciyla düzenlenen seminerde katilimcilara hitabet, beden dili ve diyafram gibi konularda bilgiler verildi.

Nigde Belediyesi Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü’nün Gençlik ve Spor Il Müdürlügü ile birlikte organize ettigi seminere birim müdürleri ve belediye personeli tam kadro katildi.

Nigde Gençlik ve Spor Il Müdürlügü Diksiyon Egitmeni Seçil Gün, yogun katilimla gerçeklestirilen seminerde beden dili, mimiklerin dogru zamanda ve dogru sekilde kullanimi, diksiyon, hitabet ve empati gibi konulara degindi.

Nigde Belediye Baskani Emrah Özdemir, seminerin düzenlenmesine katkida bulunan Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’ne ve personelin etkili iletisim becerilerinin artirilmasina yönelik teknik bilgileri örnekler vererek uygulamali bir sekilde aktaran Diksiyon Egitmeni Seçil Gün’e tesekkür etti.

Nigde Belediyesi’nin vatandaslara, her alanda en iyi hizmeti sunmaya özen gösterdigine isaret eden Baskan Özdemir, “Vatandas ile çalisma arkadaslarimiz arasindaki memnuniyetin en üst seviyeye çikarilmasi amaciyla egitim faaliyetlerimiz devam ediyor. Bu noktada Insan Kaynaklari ve Egitim Müdürlügü’müzün, Gençlik ve Spor Il Müdürlügü’müzün katkilariyla organize ettigi seminerde, mesai arkadaslarimizin hem günlük hayatlarinda hem de vatandaslarimizla etkili iletisim kurmalarina yönelik olarak aldiklari egitimin hizmet kalitesinin artirilmasina önemli katkilar saglayacagini umut ediyorum” dedi.

Baskan Özdemir, belediye personelinin her anlamda daha etkin ve verimli hizmet sunmasina imkan saglayacak olan bu tür etkinliklerin artarak devam edecegini de sözlerine ekledi.
Kaynak: İHA