Nigde'de 'Aile Istikbalimizdir' Yürüyüsü Gerçeklestirildi

Nigde’de Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü koordinesinde ’Aile istikbalimizdir’ sloganiyla yürüyüs gerçeklestirildi.

Nigde'de 'Aile Istikbalimizdir' Yürüyüsü Gerçeklestirildi
15-21 Mayis Aile Haftasi etkinlikleri çerçevesinde Nigde Aile ve Sosyal Hizmetler Il Müdürlügü tarafindan düzenlenen yürüyüse Nigde Valisi Cahit Çelik, esi Nermin Çelik ile birlikte kurum amirleri, sehir aileleri, engelli dernekleri, STK temsilcileri ve ögrenciler katildi.

“Aile istikbalimizdir” sloganiyla Disari Cami önünden baslayan yürüyüs Nigde Valiligi önünde son buldu.

Yürüyüse katilanlar “Aile istikbalimizdir”, “Güçlü birey, güçlü aile”, ‘’Ailemle birlikte güçlüyüm’’ pankartlariyla yürüyüsü tamamladi.

Yürüyüs ile ilgili açiklama yapan Nigde Valisi Cahit Çelik ailenin toplumun temeli oldugunu söylerken aile mutlu olursa toplum da huzurlu olur diye konustu.

Vali Çelik;’’ Bugün Uluslararasi Aile Günü. Sehit ve engelli ailelerimiz ve kurum amirlerimizle yürüyüs yaptik. Etkinlige istirak eden herkese tesekkür ediyorum. Bugün Resmi Gazetede Sayin Cumhurbaskanimizin imzasiyla ailenin korumasiyla ilgili bir genelge de çikti. Bu genelge çerçevesinde de Aile ve Sosyal Hizmetler Bakanimizin baskanliginda bir komite olusturuluyor. Yine ilde de ailenin korunmasi ile ilgili bir kurum olusacak. Aile toplumun temeli, eger aile güçlü olursa toplum da güçlü olur. Özellikle milli ve manevi degerlerimizin gelecek kusaklara aktarilmasi konusunda aile çok önemli bir köprü. O anlamda bizler de aileyi bu anlamda çok önemli bir kurum olarak veriyoruz. Ailede huzur olursa toplumumuzda huzur olur" ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA