KBÜ'de Gerçeklesecek Saglikfest'in Koordinasyon Toplantisi Yapildi

Türkiye’deki birçok paydasin katilimiyla 6-7 Kasim’da düzenlenecek Saglik Bilimleri Festivali Saglikfest’in koordinasyon toplantisi yapildi.

KBÜ'de Gerçeklesecek Saglikfest'in Koordinasyon Toplantisi Yapildi
Karabük Üniversitesi tarafindan saglik alaninda yenilikçi yaklasimlar gelistirmek amaciyla düzenlenecek Saglikfest sadece saglik alaninda degil egitim, arastirma ve uygulama alanlarinda da önem arz ediyor.

Karabük Üniversitesi ev sahipliginde saglik alaninda yenilikçi yaklasimlar gelistirecek ve mevcut yapiyi gelistiren yenilikçi model tasarimlarini ortaya koyacak Saglik Bilimleri Festivali “Saglikfest”, Senato Toplanti Salonu’nda yapilan koordinasyon toplantisi ile ele alindi.

Düzenlenen toplanti Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik’in baskanliginda, Rektör Yardimcisi Prof. Dr. Hasan Solmaz, Genel Sekreter Lütfü Köm, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekani Prof. Dr. Müslüm Kuzu, Saglik Bilimleri Fakültesi Dekan Yardimcisi Prof. Dr. Isil Isik Andsoy, Saglikfest Koordinatörü Sosyal Bilimler Meslek Yüksekokulu Müdürü Dr. Ögr. Üyesi Gökhan Oruç Önalan ve Saglik Bilimleri Fakültesi Dr. Ögr. Üyesi Durdane Yilmaz Güven’in katilimiyla gerçeklesti.

Toplantida konusan Karabük Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Fatih Kirisik, saglik alaninda önemli bir etkinlik olan Saglik Bilimleri Festivali “Saglikfest” için koordinasyon toplantisi gerçeklestirdiklerini ifade ederek, “Türkiye’nin dört bir yanindan saglik alanindaki yenilikçi yaklasimlari bir araya getirecek Saglikfest, sadece saglik alaninda degil, ayni zamanda egitim, arastirma ve uygulama alanlarinda da büyük öneme sahip bir festival. Bu festival, saglik bilimlerindeki son gelismeleri, yenilikçi yöntemleri ve basarili uygulama örneklerini paylasmak, bir araya gelmek ve gelecege yönelik is birliklerine zemin hazirlamak amaciyla düzenleniyor. Karabük Üniversitesi olarak saglik alaninda öncü bir kurum olarak, bu tür etkinliklere ev sahipligi yapmaktan büyük mutluluk duyuyoruz. Saglikfest’in, saglik bilimleri alaninda çalisan akademisyenler, saglik profesyonelleri, ögrenciler ve sektör temsilcileri için önemli bir platform olacagina inaniyoruz” diye konustu.

Kaynak: İHA