Kadin Kooperatifleri 'Sanatsal Ileri Dönüsüm Atölyesi' Projesinde Bir Araya Geldi

Sürdürülebilir Sanat Kadin Girisimi Üretim ve Isletme Kooperatifi, Kadin Emegini Degerlendirme Vakfi ve Simurg Kadin Kooperatifleri Birligi, Avrupa Birligi tarafindan finanse edilen “Farkindalik Florasi: Kadinlarin Sanatsal Ileri Dönüsüm Atölyesi” projesini tanitmak üzere bir araya geldi.

Kadin Kooperatifleri 'Sanatsal Ileri Dönüsüm Atölyesi' Projesinde Bir Araya Geldi
Proje tanitim ve kadin kooperatifleriyle tanisma toplantisina Izmit Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürü Burcu Bineklioglu, 29 Ekim Kadinlari Dernegi Kurucu Baskani Gülsen Müstecaplioglu, Sürdürülebilir Sanat Kadin Kooperatifi Baskani Naciye Özdemir, Proje Yürütücüsü Dr. Nermin Kiliç Akoglan kadin kooperatifleri ve sivil toplum kuruluslari katildi.

Toplantida, Sürdürülebilir Sanat Kadin Kooperatifi tanitilirken projenin hedefleri, planlanan etkinlikler, topluma saglayacagi katkilar ve beklentiler hakkinda bilgi verildi.

Projeye destek veren istirakçilerden; Izmit Belediyesi ve 29 Ekim Kadinlari Dernegi katilimcilara projeye dair önemli bilgiler sundu. Toplantida sunum yapan Doç. Dr. Mücahit Bektas inovasyon ve kooperatifçiligi ileriye tasiyacak yenilikler, Dr. Ögr. Üyesi Burak Koçak ise 6102 sayili Türk Ticaret Kanunu ve Kooperatifler Kanunu hakkinda katilimcilara bilgi verdi.
Kaynak: İHA