Genç MAGINDER'in Engelliler Haftasi Etkinligi Ilgi Gördü

Genç MAGINDER, Engelliler Haftasi dolayisiyla Malatya’da Ibni Sina Özel Egitim Uygulama Okulu’nda gerçeklestirdigi etkinlik ile özel bireylere keyifli anlar yasatti.

Genç MAGINDER'in Engelliler Haftasi Etkinligi Ilgi Gördü
Her yil 10-16 Mayis tarihleri arasinda kutlanan ‘Dünya Engelliler Haftasi’ programi kapsaminda Ibni Sina Özel Egitim Uygulama Okulu’nu ziyaret eden Genç MAGINDER Baskani Sertaç Özhüsrev ve yönetimi, özel bireylerle birlikte eglenceli saatler geçirdi. Okulun konferans salonunda Genç MAGINDER tarafindan gerçeklestirilen etkinlikte ögrenciler, çesitli animasyon gösterileri ile keyifli anlar yasadi.

Program ile ilgili konusan Genç MAGINDER Baskani Sertaç Özhüsrev, Engelliler Haftasi kutlamalari kapsaminda dernek olarak bu tür bir sosyal sorumluluk projesi hayata geçirdiklerini belirterek, “Amacimiz buradaki özel bireyleri mutlu etmek ve her zaman yanlarinda oldugumuzu göstermek” dedi.

Sadece belirli bir hafta degil de her zaman özel bireylerin yaninda olacaklarini ifade eden Özhüsrev, “MAGINDER ailesi olarak tüm yönetimimize tesekkür ediyoruz bugün bu etkinlikte bizleri yalniz birakmadiklari için. Güzel bir etkinlik oldu, özel bireylerimizle güzelce vakit geçirdik, eglendik hep beraber. Biz dernek olarak bu tür sosyal sorumluluk projeleri ile hayatin her alaninda olmaya devam edecegiz” diye konustu.

Kaynak: İHA