Çalisan Mutlulugu Odakli Türk Sirketinden 6 Kitaya Ihracat

Çalisanlarin sosyal ve is hayatlarinda kendilerini daha iyi hissetmelerine katki sunmak üzere 2013 yilinda kurulan yeni nesil çalisan esenligi platformu Wellbees, Arjantin’den Somali’ye, Azerbaycan’dan Romanya’ya kadar 6 kitadaki yaklasik 100 ülkeye hizmet verdigini duyurdu.



Dünya genelinde yasanan ekonomik, sosyal, çevresel ve politik gelismeler çalisanlarin ruh halini ve buna bagli olarak performansini olumsuz etkilediginden, sirketlerin çalisanlari için en fazla yatirim yapmaya basladigi alanlarin basinda artik esenlik geliyor. 60 milyar dolara ulasan global çalisan esenligi pazarindaki oyunculardan biri de Wellbees. Esenlik ihracati yolculuguna Türkiye’de faaliyet gösteren global müsterileri araciligiyla baslayan sirket, bugün Arjantin’den Somali’ye, Azerbaycan’dan Romanya’ya kadar dünya genelinde 6 kitada 100’e yakin ülkeye çalisan esenligi ihraç ediyor.

“Yurt disinda bazi ülkelerde derinlesecegiz”

Dünya genelindeki çalisanlarin mutlulugu için çalistiklarini söyleyen Wellbees CEO’su Melis Abacioglu, “Türkiye’den basladigimiz ve ilk dört yil yalnizca danismanlik hizmeti verdigimiz projemiz, özellikle mobil uygulamamizla birlikte sinirlari asti. Su anda gelirimizin yüzde 35’ini yurt disindan elde ediyoruz ve yil sonuna kadar bu orani yüzde 50’ye çikarmayi hedefliyoruz. Neredeyse dünyanin tamamina ulastigimiz için bundan sonraki hedefimiz, belirledigimiz pazarlarda daha da derinlesmek. Burada da önceligimiz basta Birlesik Arap Emirlikleri olmak üzere Körfez Ülkeleri ve Uzak Dogu. Ikisi de esenlik alaninda gelismekte olan bölgeler, bu da bize ciddi bir avantaj saglayacak. Ancak yurt disinda ne kadar büyürsek büyüyelim, önceligimiz Türkiye olmaya devam edecek. Biz sirketimizi burada kurduk, isimizin mutfagi burasi ve su anda da yurt içi pazarinda lideriz. Insan kaynaklari alaninda son derece yetkin Türk sirketlerin geri bildirimleriyle ürünümüzü gelistirmeye devam edecegiz” dedi.

Kaynak: İHA