Büyüksehir'in Kayseri Kariyer Merkezi Projesi Ile 5 Bin 757 Kisi Is Buldu

Kayseri Büyüksehir Belediyesi bünyesindeki Kayseri Kariyer Merkezi, faaliyete geçtigi 2021 yilindan bu zamana kadar 12 bin 884 is basvurusu alirken, 5 bin 757 kisinin istihdam edilmesini sagladi.

Büyüksehir'in Kayseri Kariyer Merkezi Projesi Ile 5 Bin 757 Kisi Is Buldu
Baskan Dr. Memduh Büyükkiliç yönetimindeki Kayseri Büyüksehir Belediyesi, vatandaslarin istihdamina katki saglamaya devam ediyor.

2021 yili Kasim ayinda faaliyete geçen, is arayan ve isveren arasinda köprü kuran Büyüksehir Belediyesi’nin kariyerden sorumlu kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi, en uygun kisiyi, en uygun ise yönlendirmeye gayret ediyor.

Kayseri’de ve ülke genelinde is arayan kisilerle isçi arayan isletmeleri kendi platformunda bulusturan Kayseri Kariyer Merkezi, vasifli, vasifsiz personel ve stajyer ile özellikle sanayinin aradigi ara eleman ya da teknik eleman ihtiyacini hizli bir sekilde karsiliyor.

Kayseri Kariyer Merkezi, birçok seçkin kurumla yapilan is birligi protokolü çerçevesinde daha güçlü, daha gelismis bir sistemle hizmetlerini yürütüyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin istihdam ve danismanlik kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi, inovatif kimligiyle Türkiye’de güçlü bir ekonomi ve gelecek saglayarak, istihdam piyasasina yön veren kuruluslardan birisi olmayi hedeflerken, bu kapsamda hemen her platformdan hedef kitledeki vatandaslara ulasiyor.

Kayseri Kariyer Merkezi, web sitesi ve cep telefonu uygulamasi araciligi ile de firsatlara kolay erisim Imkâni sagliyor.

Kariyer Merkezi, Kayseri’deki önemli ve etkili pek çok kurum, kuruluslar ile is birligi halinde çalismalarini yürütüyor. Merkez, Kayseri Büyüksehir Belediyesi, Erciyes Üniversitesi, Kayseri Üniversitesi, Nuh Naci Yazgan Üniversitesi, Kayseri Büyüksehir Belediyesi Gençlik Meclisi, Kayseri Sanayi Odasi, Kayseri Ticaret Odasi, Kayseri Ticaret Borsasi, Kayseri Organize Sanayi Bölgesi, Kayseri Serbest Bölgesi, Mimar Sinan Organize Sanayi Bölgesi, Incesu Organize Sanayi Bölgesi ve KAYMEK A.S. gibi kurum ve kuruluslarla is birligi içerisinde kentteki istihdama katki sagliyor.

Kayseri Kariyer Merkezi, bu zamana kadar toplam 360 bin 782 kisi SMS ile yönlendirme, 12 bin 884 is basvurusu alirken, 5 bin 757 vatandasin da istihdam edilmesine yönelik yönlendirme gerçeklestirdi.

Kayseri Kariyer Merkezi, Istihdam Fuari’nda

Öte yandan Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde hazirlanan Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’nda yerini alan Kayseri Kariyer Merkezi vatandaslar tarafindan ilgi görüyor.

Büyüksehir Belediyesi’nin isveren ile is arayan vatandaslari bulusturdugu istihdama yönelik kurulusu Kayseri Kariyer Merkezi, depremden dolayi sehir degistirip is arayan vatandasa fuarda adeta kucak açti. Standi ziyaret eden katilimcilara, kariyer ve istihdam çalismalari hakkinda bilgiler verildi.

Kaynak: İHA