Bursa'da Sanat Ve Medya Camiasinin Aci Kaybi

Bursa’da bir dönem eglence hayatina damga vuran Klüp S’ in sahibi Medya Restoran’in isletmecisi Bursasporlular Dernegi Baskani ünlü is insani Senol Dolar hayatini kaybetti.

Bursa'da Sanat Ve Medya Camiasinin Aci Kaybi
Isletmeciligini yaptigi Medya Restoran’da sabaha karsi 05.00 sularinda birden bire fenalasan 64 yasindaki Senol Dolar yere düstü. Düstügü yerde hayatini kaybeden Dolar’i sabah is yerine gelen çalisanlari buldu.

Ihbar üzerine olay yerine gelen 112 Acil Servis ekibinin yaptigi kontrolün ardindan ünlü ismin hayatini kaybettigi belirlendi. Dolar geçtigimiz ay da Kültürpark içerisinde kullandigi elektrikli bisikletinden düsüp burnunu ve basini kaldirima vurmus hafif sekilde yaralanmisti.

Bursa’da son zamanlarda büyük firmalara yaptigi organizasyonlarla adindan söz ettiren Senol Dolar sanat camiasinin da yakindan tanidigi bir isimdi.

Bursa’da bir dönem eglence hayatina damga vuran Klüp S’inde sahibi olan Dolar, Hande Yener’den Ebru Gündes’e, Serdar Ortaç’tan Mustafa Sandal’a kadar pek çok ismi Bursa’da misafir etmis bir çogunun meshur olmasina katkida bulunmus ve yakindan görüsüyordu.

Kültürpark’taki bir çay bahçesinde nargilelere kömür hazirlayip çay tasiyarak basladigi meslek hayatinda ayni yerde açtigi kulüp ve restoranla devlesip adindan çok söz ettiren Dolar, ayni zamanda Bursasporlular Derneginin Baskanligini yapiyordu, Senol Dolar, Emniyet ve Asker Sehit Aileleri Dernekleri için ücretsiz yaptigi organizasyonlarla da bir çok kesimin takdirini toplamisti.

Bursa’nin köklü ailelerinden birinin mensubu olan Dolar, is dünyasi tarafindan da yakindan taniniyordu. Sokak hayvanlarina olan düskünlügü ile bilinen Dolar, uzun süredir Cesi, Efe ve Pasa ismindeki yavru iken sokaktan alip büyüttügü can dostlariyla birlikte yasiyordu. Can dostlari Dolar’i son anina kadar yalniz birakmazken ölümünden sonra da restoranin kapisindan bir an bile ayrilmadilar. Büyük bir Ajda Pekkan hayrani olan Senol Dolar’in ölmeden kisa süre önce düsüp basini çarptigi masada çok sevdigi köpeklerinden biri olan Efe ile birlikte Ajda Pekkan, Gülden Karaböcek, Orhan Gencebay ve Suavi sarkilari dinlerken çekilen görüntüleri hatira kaldi.
Kaynak: İHA