Bozdogan'da Üreticilere Tursuluk Fide Dagitildi

Aydin’in Bozdogan ilçesinde ihracata yönelik gerçeklestirilen proje çerçevesinde üreticilere 17 bin 500 adet tursuluk fide dagitildi.

Bozdogan'da Üreticilere Tursuluk Fide Dagitildi


Aydin Il Tarim ve Orman Müdürlügü koordinesinde çiftçilere yönelik gelistirilen projeler hayata geçirilmeye devam ediyor. Bu çerçevede ihracat ürünlerinin artirilmasi ve tarim arazilerin kullaniminin etkinlestirilmesi hedefiyle hayata geçirilen proje ile Bozdoganli üreticilere tursuluk fide dagitimi yapildi. Ihracata yönelik hazirlanan 17 bin 500 adet tursuluk biber fidesi düzenlenen törenlere üreticilere teslim edildi.

Konu ile ilgili Aydin Il Tarim ve Orman Müdürlügü’nden yapilan açiklamada “Bozdogan’da üreticilere Tarim Arazilerinin Kullaniminin Etkinlestirilmesi (TAKE) projesi kapsaminda ihracata yönelik 17 bin 500 adet tursuluk biber fidesi dagitimi yapildi. Bozdogan Kaymakami Ibrahim Gökçe’nin de bulundugu dagitim törenine Il Müdür Yardimcimiz Ali Rüstem Sanli, Bitkisel Üretim Sube Müdürümüz Ömer Çiçek, Bozdogan Ilçe Müdürümüz Soner Altun, Ilçe teknik personelimiz ve üreticilerimiz katildi” ifadeleri yer aldi.
Kaynak: İHA