TOBB Baskani Hisarciklioglu Açiklamasi 'Kamuda Tasarruf Ve Verimlilik Paketi'ni Olumlu Buluyoruz'

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, “Enflasyonla mücadele tüm Türkiye’nin birinci önceligi olmali ve bütçe disiplini bu mücadeleyi desteklemelidir” dedi.

Türkiye Odalar ve Borsalar Birligi (TOBB) Baskani Rifat Hisarciklioglu, sosyal medya hesabindan, Cumhurbaskani Yardimcisi Cevdet Yilmaz ve Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek’in kamuoyuyla paylastigi ‘Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ne iliskin degerlendirmelerde bulundu.

Hisarciklioglu sunlari enflasyonla mücadelenin tüm Türkiye’nin birinci önceligi olmasi ve bütçe disiplininin bu mücadeleyi desteklemesi gerektigini söyleyerek, “Bu kapsamda Cumhurbaskani Yardimcisi Sayin Cevdet Yilmaz ve Hazine ve Maliye Bakani Mehmet Simsek tarafindan açiklanan Kamuda Tasarruf ve Verimlilik Paketi’ni olumlu buluyoruz. Dogru yönde atilan bir adimdir. Alinacak ilave tedbirler, önümüzdeki dönemde açiklanacagi ifade edilen reform adimlari ve bir izleme sistemi kurulmasiyla bu paket daha da güçlendirilebilecektir. Açiklanan tasarruf ve verimlilik paketinin ülkemize, milletimize hayirli olmasini diliyorum” ifadelerini kullandi.
Kaynak: İHA