Istihdam Fuari Kapilarini Açiyor

Kayseri Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde gerçeklesecek olan Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’nin 14 Mayis’ta gerçeklesecek törenle açilacagini belirterek, is arayanla isverenin bulusacagi dev fuarin ilgililer açisindan tasidigi öneme isaret etti.

Istihdam Fuari Kapilarini Açiyor
Üretimin, istihdamin her zaman yaninda yer alan Büyüksehir Belediye Baskani Dr. Memduh Büyükkiliç, konu ile ilgili yaptigi açiklamada; Kayseri Valiligi ve Kayseri Büyüksehir Belediyesi himayelerinde, ISKUR Il Müdürlügü tarafindan organize edilen Kayseri Insan Kaynaklari ve Istihdam Fuari’nin 14-15 Mayis 2024 tarihlerinde düzenlenecegini söyledi.

Kayseri OSB Fuar Merkezi’nde gerçeklesecek fuarin is arayan ve isvereni bulusturacagini ifade eden Baskan Büyükkiliç, “Bu fuar, is arayan ile isverenleri bir araya getirip, sehrimizin istihdamina büyük katki saglayacak. Isveren ve is arayanlari bulusturdugumuz dev istihdam fuarina davetlisiniz. Dogrudan firma temsilcileri ile bir araya gelerek is basvurusunda bulunabileceksiniz. Sehrimize ve hemsehrilerime simdiden hayirli olsun” diye konustu.

Baskan Büyükkiliç, is arayan kisilerle çalisacak eleman arayan isletmeleri bulusturacak olan fuarin, Kayseri’de istihdam artisina da katki saglayacagini belirterek, fuara katilimcilara da ücretsiz ulasim imkâni sunacaklarini hatirlatti.

Dev Istihdam Fuari’na 200 firmanin katilim gösterecegini söyleyen Büyükkiliç, KOSB Fuar Merkezi’nde 14-15 Mayis 2024 tarihinde saat 09.00-17.00 saatleri arasinda fuara giden yolculara ücretsiz olarak ulasim hizmeti verilecegini söyledi.

Kaynak: İHA