Cam Teras Ve Mencilis Magarasi Girisleri Zamlandi

Karabük’ün Safranbolu ilçesinde bulunan Türkiye’nin ilk cam terasi olma özelligi tasiyan cam seyir terasi ve Mancilis Magarasi giris ücretlerine zam yapildi.

Cam Teras Ve Mencilis Magarasi Girisleri Zamlandi
Karabük Il Genel Meclisi Mayis Ayi Olagan Toplantisi’nda, Il Özel Idare isletmesinde bulunan cam seyir terasi ve Mancilis Magarasi giris ücretlerine zam teklifi gündem maddesine alindi. Toplantida, ücretlerin degisen ekonomik ve rekabet sartlari ile maliyetlerde meydana gelen degismeler nedeniyle yeniden belirlenmesi geregi hasil oldugu belirtildi.

Cam seyir terasi giris ücretinin 50 TL, kimlik karti göstermek kaydiyla ögrenci ve askerler için 40 TL oldugu, engelli ve yaninda bir yakini, gaziler, sehit aileleri, terör malulleri ve bunlarin dul ve yetimleri, Orman Genel Müdürlügü personeli, Karabük Il Özel Idaresi personeli, Il Genel Meclisi üyeleri ve 0-6 yas çocuklarin ise girislerinin ücretsiz olarak belirlendigi kaydedildi.

Ayrica, cam seyir terasi üzerinde; dügün fotograflari çekimi ve evlilik teklifi organizasyonlari için de talepler geldigi, bunlarla ilgili de ücret tarifesi belirlendigi, dügün fotograflari çekimi ve evlilik teklifi gibi organizasyonlar için 15 dakikasi 800 TL olarak ücret tespiti yapildigi bildirildi.

Özel Idare isletmesinde olan Mencilis Magarasi giris ücretlerinin de 75 TL, kimlik karti göstermek kaydiyla ögrenci ve askerler için 60 TL oldugu, engelli ve yaninda bir yakini, gaziler, sehit aileleri, terör malulleri ve bunlarin dul ve yetimleri, Orman Genel Müdürlügü personeli, Karabük Il Özel Idaresi personeli, Il Genel Meclisi üyeleri ve 0-6 yas çocuklarin ise girislerinin ücretsiz olarak belirlendigi kaydedildi.
Kaynak: İHA