Bodrum'da 1 Kisinin Öldügü Silahli Kavgada 3 Tutuklama

Mugla’nin Bodrum ilçesinde 1 kisinin öldügü, 2 kisinin de yaralandigi silahli kavga ile ilgili gözaltina alinan 6 kisiden 3’ü tutuklandi.

Bodrum'da 1 Kisinin Öldügü Silahli Kavgada 3 Tutuklama
Olay, 11 Mayis Cumartesi günü sabaha karsi Gümbet Barlar Sokagi’ndaki bir eglence mekaninda meydana geldi. Gece kulübüne eglenmeye giden Yusuf D., Cihan K., Burhan B., Ahmet B., Yusuf Yahya A. ve Ömer B., iddiaya göre yan locada oturanlari rahatsiz ettikleri gerekçesiyle mekandan disari çikarildi. Bunun üzerine öfkelenen 6 kisi ile mekan görevlileri arasinda arbede yasandi. Otomobilinden tabancasini alan Ömer B., mekani kursun yagmuruna tuttu. Müsteriler panik ve korku içerisinde kursunlardan korunmaya çalisirken, mekana müsteri olarak geldigi ögrenilen Onur Dirican ve Onur K. ile gece kulübü isletmecisi Fuat T. yaralandi. Ömer B. ile beraberindeki 5 kisi otomobillerine binerek olay yerinden kaçti. 3 yarali özel araçlarla Bodrum Devlet Hastanesi’ne kaldirildi. Bel bölgesinden yaralanan Onur Dirican (30), yapilan tüm müdahalelere ragmen kurtarilamadi. Yaralilardan Onur K.’nin tedavisi tamamlanip taburcu edilirken, tedavisi devam eden Fuat T.’nin de hayati tehlikesinin bulundugu belirtildi.

Polis ekipleri, olayin ardindan kaçan süphelilerin yakalanmasi için çalisma baslatti. 45 ayri güvenlik kamerasini inceleyen ekipler, sahislarin kaçtigi otomobili bos bir arazide terk edilmis halde buldu. Süphelilerin Yalikavak Mahallesi’nde bir villada saklandigini tespit eden polis, operasyon yapti. Süphelilerden 3’ü villada yakalanirken, ormanlik alana kaçan diger 3 süpheli de kovalamaca sonucu yakalandi. Emniyetteki islemleri tamamlanan 6 süpheli, yogun güvenlik önlemleri altinda çelik yelek giydirilerek adliyeye sevk edildi. Süphelilerden Ömer B., Yusuf D. ve Yusuf Yahya A. tutuklanarak cezaevine gönderilirken, diger 3 süpheli adli kontrol sartiyla serbest birakildi.
Kaynak: İHA