Garnizon Komutani Ala'dan Sehit Annesine Anlami Ziyaret

Samsun Garnizon Komutani Tümgeneral Davut Ala, Anneler Günü’nde sehit annesi Bedriye Hamli’yi ziyaret ederek gününü kutladi.

Garnizon Komutani Ala'dan Sehit Annesine Anlami Ziyaret
Samsun Garnizon Komutani Gazi Tümgeneral Davut Ala, 18 Nisan 1992 yilinda terör örgütü mensuplari tarafindan hunharca sehit edilen Sehit Astsubay Istihkam Teknisyen Kidemli Üstçavus Ilhan Hamli’nin 88 yasindaki annesi Bedriye Hamli’yi Anneler Günü nedeniyle evinde ziyaret edip, kendi annesinin anneler gününü kutlar gibi elini öptü, kirmizi bir gül vererek gününü kutladi. Tümgeneral Davut Ala, sehit annesinin hal ve hatirini sorarak, bir isteginin olup olmadigini da sordu.

Samsun Garnizon Komutani Gazi Tüm General tarafindan Anneler Günü’nün ilk saatlerinde evinde ziyaret edilen sehit annesi Bedriye Hamli, “Iki oglum vardi, birisini sehit verdim, bir oglum kaldi.32 yil sonra bir oglum daha oldu, onun adi da Gazi Tümgeneral Davut Ala’dir. Simdi artik iki oglum var. Beni en iyi anlayan bir oglumun daha olmasi çok güzel bir duygu. Allah ayaklarina tas, gözlerine yas degdirmesin. Anneler günü bahane, hatirlanmak unutulmamak çok güzel” ifadelerine yer verdi.

Garnizon Komutani Gazi Tümgeneral Davut Ala, Anneler Günü ziyareti sonrasi tekrar sehit annesi Bedriye Hamli’nin ellerinden öptükten sonra asker selami ile veda etti.
Kaynak: İHA