Tango Dans Toplulugu Forever Tango 23 Mayis'ta Seyirciyle Bulusuyor.

Tango dans toplulugu Forever Tango, 23 Mayis Persembe aksami Is Sanat seyircisiyle bulusacak.

Tango Dans Toplulugu Forever Tango 23 Mayis'ta Seyirciyle Bulusuyor.


Ünlü müzisyen Luis Bravo’nun yönettigi tango dans toplulugu Forever Tango, 23 Mayis Persembe aksami gerçeklestirecegi gösteride Arjantin’in tutkulu müzigini ve dansini Is Sanat seyircisiyle bulusturuyor.

Los Angeles Filarmoni, Buenos Aires Filarmoni, Teatro Colón gibi büyük senfoni orkestralarinda ve prestijli topluluklarda yer alan Arjantinli müzisyen Luis Bravo tarafindan kurulan ve yönetilen Forever Tango, 23 Mayis Persembe 20.30’da Is Kuleleri Salonu’nda seyirciyle bulusuyor.

12 dansçi ve 9 müzisyenin yer aldigi orkestrayla sahne alacak topluluk, tangonun 19. yüzyil Arjantin’inin arka sokaklarindan dogusunun hikâyesini müzik ve dans araciligiyla ustaca sahneye tasiyor.

Günümüzde Arjantin’in en önemli “kültürel mirasi” olarak görülen tango için Luis Bravo sunlari söyledi: “Tango, üç dakikada anlattiginiz bir hikâyedir. Tutkulu ve melankoliktir. Sefkatli ancak hasindir. Tango, danstan çok daha fazlasidir; bir drama, bir kültür, bir yasam biçimidir.”

Uluslararasi arenada büyük begeni toplayan ve Broadway’de en çok sahne alan tango dans toplulugu olma unvanini elinde bulunduran Forever Tango, San Francisco Bay Area Tiyatro Elestirmenleri Birligi tarafindan da En Iyi Turne Müzikali seçildi.
Kaynak: İHA