Gaziosmanpasa Belediye Baskani Bahçetepe Kadin Çalisanlarin Anneler Günü'nü Kutladi

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Hakan Bahçetepe, Anneler Günü dolayisiyla düzenlenen programda belediyenin kadin çalisanlarini agirladi. Baskan Bahçetepe, kadinlarin is hayatinda ve aile içinde üstlendigi rollerle topluma ve dünyaya ilham verdigini ifade etti.

Gaziosmanpasa Belediye Baskani Bahçetepe Kadin Çalisanlarin Anneler Günü'nü Kutladi
Gaziosmanpasa Belediyesi Kadin ve Aile Hizmetleri Müdürlügü tarafindan düzenlenen programa Belediye Baskani Hakan Bahçetepe, esi Gözde Bahçetepe, annesi Nilgün Bahçetepe ve kayinvalidesi Kerime Lal ile birlikte katildi.

Samimi bir atmosferde geçen programda ayni kahvalti sofrasini paylasan anne ve anne adaylari sohbet edip bu özel günün tadini çikardi. Programda davetlilere hitap eden Baskan Bahçetepe, belediye personeli nezdinde tüm kadinlarin Anneler Günü’nü kutladi.

Kadinlarin toplum içinde önemli roller üstlendigini söyleyen Baskan Bahçetepe, “Siz sadece ailelerimizin degil, toplumumuzun da temel direklerisiniz. Is hayatinda ve aile içinde üstlendiginiz rollerle sadece çevrenize degil, topluma, yasadiginiz kente, ilçemize ve dünyaya ilham veriyorsunuz. Sizlerin emegi, sabri ve güçlü durusu, toplumsal ilerlemenin ve kapsayiciligin can damarini olusturuyor” diye konustu.

Belediyenin kadin personeline özverili çalismalarindan dolayi tesekkür eden Bahçetepe, “Sosyal projelerimizden kültürel çalismalarimiza kadar her alanda gösterdiginiz üstün çaba ve kararlilikla toplumumuzu aydinlatmaya devam ediyorsunuz. Hem profesyonel hayatta hem is hayatinizda hem aile hayatinizda karsilastiginiz tüm sorunlara sevgi dolu, adaletle ve sefkatle yaklasiyorsunuz. Belediyemizde göstermis oldugunuz üstün gayret ve özveri için ayri ayri hepinize tesekkür ederim. Iyi ki varsiniz. Bu vesileyle tüm annelerimizin Dünya Anneler Günü’nü kutluyorum. Saglik, mutluluk ve basarilar diliyorum” dedi.

Kaynak: İHA