Eski Devlet Bakani Kocabatmaz Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi

21. Dönem DSP Denizli Milletvekili ve eski Devlet Bakani Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, düzenlenen törenle son yolculuguna ugurlandi.

Eski Devlet Bakani Kocabatmaz Törenle Son Yolculuguna Ugurlandi
21. Dönem DSP Denizli Milletvekili, eski Devlet Bakani ve emekli ögretim üyesi Prof. Dr. Mehmet Kocabatmaz, bir süredir tedavi gördügü rahatsizligina bagli olarak hayatini kaybetti. Bülent Ecevit baskanligindaki 57. Hükümette Devlet Bakani olarak görev yapan 78 yasindaki Prof. Dr. Kocabatmaz’in cenaze namazi Müftü Ahmet Hulusi Efendi Camii Ve Külliyesi’nde ögle namazina müteakip kilindi. Kocabatmaz’in cenazesinin araca tasinma sirasinda fotografini ise torunu Mehmet Ege Kocabatmaz’in tasimasi dikkatlerden kaçmadi. Eski Devlet Bakani Kocabatmaz’in cenazesi Asri Mezarliginda topraga verildi.

Cenaze törenine Vali yardimcisi Baha Basçelik, Denizli Büyüksehir Belediye Baskani Bülent Nuri Çavusoglu, Pamukkale Belediye Baskani Ali Riza Ertemur, Il Jandarma Komutani Kidemli Albay Hidir Ayçiçek, Denizli Emniyet Müdürü Yavuz Sagdiç, AK Parti Il Baskani Yücel Güngör ve ailesi katildi.

Kaynak: İHA