Didim Belediyesi'nden Yeni Temizlik Hamlesi

Aydin’in Didim ilçesinde belediye tarafindan yeni bir temizlik hareketi baslatilirken, her hafta Cuma günü bir mahallede sokak temizligi gerçeklestirilecek.

Didim Belediyesi'nden Yeni Temizlik Hamlesi


Didim Belediye Baskani seçilen Hatice Gençay, Didim’in daha temiz ve sokaklarin daha güzel görünmesi adina baslattigi sokak temizliginin ilki Efeler Mahallesi’nde gerçeklestirildi.

“Didim hepimizin evi, piril piril olacak her yeri” sloganiyla baslatilan çalismalar kapsaminda Efeler Mahallesi’nde sokaklar temizlendi. Etkinlige Belediye Baskani Hatice Gençay’in yani sira CHP’li bazi meclis üyeleri, Mahalle Muhtari Mehmet Emin Öztürk, CHP Ilçe Kadin kollari baskani Gülru Pere Uzman ve ilçe yöneticiler, belediyedeki bazi birim müdürleri, temizlik isleri personelleri ile bazi duyarli vatandaslar katildi.



Baskan Gençay, meclis üyeleri ile etkinlige katilanlar ellerinde süpürge ve çöp arabalariyla sokaklari temizlerken, diger yandan belediye süpürme araci da sokaklari yikayarak temizledi.

Etkinligi fark eden bir çok vatandas evlerinin pencere ve balkonlardan Baskan Gençay’a tesekkür edip, bundan sonraki etkinliklere katilacaklari mesajini verdi.

Baskan Gençay etkinligi her hafta baska bir mahallede ve Cuma günleri yapilacagini kaydederek “Temiz bir Didim olsun istiyoruz. Herkes kapisinin önünü temizlesin. Herkes kapisinin önünü temizledigi zaman ortaligin daha güzel olacagini ve temizliginde insanlara daha iyi enerji verecegine inaniyoruz. O nedenle sokaklarimiza indik, sokaklarimiz tertemiz olacak. Didim halkina da bu konuda çok güveniyorum, inaniyorum. Hep beraber bütün sokaklarin temizlenecegine de inaniyorum. Her cuma günü bir mahallemizi temizliyor. Ben de katilacagim. Temizlik yapacagiz. Mahallelilerimizle beraber bunu yapacagiz” dedi.



Yaz sezonunun baslamasi dolayisiyla ilçeye gelen yazlikçilar ve tatilcilere de çagri yapan Baskan Gençay “Özellikle onlara bir çagrim olacak. Geldikleri yerde ne kadar hassaslarsa bu konuda Didim’e geldiklerinde de ayni hassasiyeti göstermelerini istiyoruz. Temizlik konusunda bize destek olmalarini istiyoruz.” dedi.

Kaynak: İHA