Baskan Özmen Özel Gençleri Askere Ugurladi

Eyüpsultan Belediye Baskani Dr. Mithat Bülent Özmen, Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören özel gençleri düzenlenen törenle askere ugurladi.

Baskan Özmen Özel Gençleri Askere Ugurladi
Eyüpsultan Belediyesi Engelsiz Yasam Merkezi’nde egitim gören down sendromlu, otizmli ve mental bozuklugu olan gençler, Eyüpsultan Belediye Baskani Dr. Mithat Bülent Özmen’in katilimiyla düzenlenen etkinlikle askere ugurlandi.

“En Özel Askerlerimizi Ugurluyoruz” sloganiyla Engelsiz Yasam Merkezi’nde düzenlenen “Asker Kinasi” etkinliginde Baskan Özmen, askere ugurlanacak özel gençlerle birlikte, asker kamuflaji motifli pastayi kesti, sonrasinda ise tek tek gençlerin eline asker kinasi yakti. Eyüpsultan’in özel gençleri asker olmanin mutlulugunu ve gururunu yasarken Baskan Özmen de gençlerin bu mutluluguna ortak oldu.

“Çocuklarimizla gurur duyuyoruz"

Törende yaptigi konusmada Baskan Özmen, “Güzel çocuklarimizin, özel askerlerimizin ugurlamasini yaptik. Asker kinasi programimizla keyifli vakit geçirdik. Çocuklarimizla gurur duyuyoruz” dedi.

Öte yandan Engelsiz Yasam Merkezi ve birimlerini ziyaret eden Baskan Özmen, çalismalari yerinde inceleyerek yapilan çalismalarla ilgili bilgi aldi.
Kaynak: İHA