Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Il Genel Meclisi Ile Birlikte Isparta'ya Hizmet Etmek Boynumuzun Borcu'

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, belediye meclisi üyeleriyle birlikte 31 Mart yerel seçimleri sonrasi yeniden olusan Il Genel Meclisini ziyaret etti. Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul ve meclis üyeleri ile bir araya gelen Baskan Basdegirmen, "Il Genel Meclisimizle, hep beraber ortak kararlar alabiliyoruz, bu Isparta için büyük bir sans. Sizinle birlikte ilçelerimize, kasabalarimiz ile köylerimize hizmet götürmeye haziriz" dedi.

Baskan Basdegirmen Açiklamasi 'Il Genel Meclisi Ile Birlikte Isparta'ya Hizmet Etmek Boynumuzun Borcu'
Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen ve belediye meclisi üyeleri, Isparta Il Genel Meclisi Baskani Mehmet Ali Ertugrul ve Il Genel Meclisi Üyelerini mayis ayinin son oturumu öncesinde ziyaret ederek hayirli olsun dileklerini iletti.

Isparta Belediye Baskani Sükrü Basdegirmen, Il Genel Meclisine çalismalarinda basari dileklerini ileterek, "Hepimiz rozetlerimizi, Türk bayragina degistirerek geldik. Burada amacimiz Isparta’mizin tüm ücra kösesine kadar en güzel hizmetleri götürerek vatandaslarimizin memnuniyetini, yasam sartlarini daha yüksege çikarabilmek. Biz sunu görüyoruz, bizler il genel meclisiyle beraber sehrimize her türlü hizmet etmeye mecburuz. Bu bizim boynumuzun borcu. Tabii ki il genelinde yapmis oldugu çalismalardan kalan sizlerle istisareli olarak geri kalan kismini tamamlama anlaminda destek maiyetinde bizler de sizlerin yaninda oluyoruz. Yani sizlerin yardimcisi konumunda 204 köyümüz, 9 beldemiz ve 12 ilçemize hizmet götürmeye bizler de haziriz. Sizler her türlü hizmeti yapiyorsunuz, tabii ki yasam devam ediyor, ihtiyaçlar bitmiyor. Geçen 5 yil hiçbir hizmetimizi aksatmadik. Deprem oldu, sel felaketi oldu, yangin oldu, salgin hastalik oldu diyerek hiçbir hizmetten geri kalmamisiz. Sizlerle beraber tüm hizmeti her yere ulastirmisiz. Bundan sonra da ayni düsüncelerle bu hizmete devam edecegiz" seklinde konustu.

Baskan Basdegirmen günün anisina Il Genel Meclisi Baskani Ertugrul’a gül motifli bir tablo hediye etti.
Kaynak: İHA